Poradnik jak pozbyć się komunikatów typu: ważność certyfikatu wygasła, Błąd certyfikatu. Skontaktuj się z dostawcą aplikacji i certyfikat może być jeszcze nieważny, wygasły lub ust. danych telefonu są nieprawidłowe.Lista telefonów, których odblokujemy Symbian:Symbian Nokia 3250Symbian Nokia...
Do połączenie fonika z PC przez program OCTANS:1. potrzebny jest sterownik do tego programu a nawet dwa sterowniki:###samsung CDMA Modem odpowiedzialny za część PHONE - ten jest na forum###samsung MITs USB Sync odp. za część PDA - a ten znajduje sie w activesync i jego odpowiednikach- więc zainstalujmy sterowniki, (ten z forum i całego activesync - ten drugi sterownik automatycznie się...
Pobierz sobie → http://gparted.org/download.php Wypal na płytę, ustaw bootowanie z CD/DVD → /Ustawianie-kolejnosci-bootowania-BIOS-t51928/?hl=%2Bustawianie+%2Bkolejno%C5%9Bci+%2Bbootowania, następnie zbootuj z płyty program Po uruchomieniu płyty podłącz pendriva, program poszuka naszego pendrive ( urządzenia przenośne są na samym końcu, resztą po rozmiarze zobaczysz, musisz uważać by...
WitamMam pytanie odnosnie metod jakimi mozna odblokowac telefon Nokia 6124 Classic. Telefon zostal przywieziony z Irlandii (Vodafone). Z tego co sie orietowalem nie ma mozliwosci sciagniecia simlocka za pomoca kodu. Na allegro znalazlem universal sim karty, ale mam watpliwosci przed ich dzialaniem. Znalazlem posty w ktorych uzytkownicy telefonow narzekali...
ja mam podobny problem może ktoś pomóc?? Witam XP nie widzi dysku bo dysk jest SATA. Do instalacji spróbujcie użyć XP SP2 lub trzeba sterowniki seial ata osobno przygotować np na pen Flash FDD, lub USB FDD by przy instalacji( F6) je zainstalować.PozdrawiamWitam, niedawno kupiłem komputer, musiałem go odesłać o gdy przyszedł znów mam problem. Otóż panowie ze sklepu ...
Gdy dostałem od koiegi telefon Iphone 4 S A1387 to nie dało się go użytkować i trzeba było przeprowadzić aktywację przez Internet WiFi ale się nie dało dlatego że serwery od producenta były nieczynne i przez Itunes też się nie dało i się bawiłem różnymi programami żeby wgrać od nowa oprogramowanie do tego telefonu i...
Witam.Od wczoraj 2 razy system samoczynnie dokonał restartu za pomocą blue screen'a.Po uruchomieniu - Windows 7 x64 podał następujący komunikatPodpis problemu:Nazwa zdarzenia problemu: BlueScreenWersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.256.1Identyfikator ustawień regionalnych: 1045Dodatkowe informacje o problemie:BCCode: 7aBCP1: FFFFF6FC5000E140BCP2: FFFFFFFFC0000185BCP3:...
Witam posiadam Netbooka Samsung NP355V5C-S03PL i chciałbym sie dowiedzieć jak na niego wgrać Windowsa 7 obecnie jest win8 OS , jak wkładam płytkę z win7 to nie widzi go to samo w Biosie nie da sie ustawić bootowania by odpalić Instalator win7. W biosie na Seciurity jest ustawione HDD na Frozen i nie da sie tego przełączyć wiec mowie pojadę do...
Crysisa 3 masz z najnowszym patchem? Nie pamietam chyba 1.3 u mnie on duzo poprawil. Przedtem nie bylem w stanie grac.Kolejna gra, fallout 4 masz na karcie tylko 2gb pamieci fallout jest na tyle skopany ze ma nie skompresowane tekstury. Jest mod do niego ktory po wgraniu znacznie przyspiesza gre ten mod to wlasnie skompresowane tekstury tekstury sa...
Systemy z literką "N" różnią się od pozostałych tym, że nie mają Windows Media Playera - wymogi przepisów antymonopolowych. Microsoft Net. Framework 4 Client Profile to element dodatkowy do net.Framework 4.0 i nie jest wgrywany z systemem (w przeciwieństwie do samego net.Framework-a) tylko jako aktualizacja tak, że nie jest to wyznacznikiem oryginalności...
Cześć ;)Mam do sprzedania dwie karty graficzne Gigabyte Radeon HD7950 WindForce3. Karty oczywiście w pełni sprawne, w oryginalnych opakowaniach, z akcesoriami oraz dowodami zakupu.Ponieważ różnią się one detalami, to te szczegóły omówię osobno poniżej, a ze względu na zdjęcia zamknę całość w spoilerach ;)Karty to rev. 2.0, która posiada radiator na sekcji zasilania. W pierwszej rewizji bardzo...
Chciałbym wgrać oryginalne oprogramowanie i dowiedziałem się, że aby to zrobić trzeba zainstalowac luci-szatę graficzną. Niestety nie mam polaczenia z internetem to musialem zainstalowac luci offline jednak aby to zrobić trzeba wgrac odpowiednie pliki przez winscp ale podczas ich ...
Witam.Mam nastepujacy problem z komputerem. Otóż od pewnego czasu, z coraz wieksza systematycznoscią komputer zaczął się wyłączać w trakcie wykonywania na nim różnych czynności. Niedawno obudzil mnie w nocy tym ze sam sie wlaczyl i wylaczyl co mnie zdziwilo gdyz z czyms takim sie jeszcze nie spotkalem. Zaczalem myslec o formacie i wgraniu swiezej wersji...
Witam. Napiszę w końcu na forum, bo już cały dzień się z tym męczę. Może zacznę od początku. Ostatnio kupiłam nowy dysk ssd, wgrałam tam windows 7 i śmigał bardzo ładnie a system odpalał się w kilka sekund. Potem użyłam programu Partition Magic by stary dysk podzielić itp, użyłam też windows loadera/aktywatora. Któryś z nich zrobił blue screena, niebieski...