Witam, użyłem tych programów. tylko ten trzeci coś wykrył. Było tego w sumie 17 zainfekowanych plików. OTL logfile created on: 2011-04-25 15:20:05 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\xx.JA-B083A6CA62B9\DoctorWeb\QuarantineWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
RAport z usuwania z OTL:All processes killed========== OTL ==========File C:\Documents and Settings\Pawel\Dane aplikacji\lyjsb not found.C:\Documents and Settings\Pawel\Dane aplikacji\yn1qvv.bat moved successfully.C:\Documents and Settings\Pawel\Dane aplikacji\uncof.exe moved successfully.C:\Documents and...
Witam, po zainstalowaniu Hotspot shield firmy anchorfree złapałem redirecting virus na wyszukiwarkę Bing we wszystkich przeglądarkach. Sprawdziłem opcje internetowe, nie mam proxy. Wyszukiwarka domyślna to google.HJTLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4Scan saved at 15:17:07, on 2011-08-13Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer...
witam. czy to mozliwe ze mialem semprona 3000+ wszystko fajnie chodzilo a teraz mam athlon x2 3600+ na 2.11ghz i gry sie bardziej scinaja ? zainstalowalem stery od AMD i nie pomoglo ;/ LOGI OTL logfile created on: 2010-06-29 18:30:42 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.7.0 Folder = E:\Programy do skanowania kompaWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version =...
All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...
OLT. TxtOTL logfile created on: 2012-09-16 15:40:56 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.61.5 Folder = C:\Documents and Settings\o e m\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 2 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Witam. Mam laptop Lenovo, prawie rok pracował bez problemu lecz od pewnego czasu wiatrak chodzi prawie ciągle na najwyższych obrotach a laptop się przegrzewa i co chwila się wyłącza. Po przeinstalowaniu systemu(Windows 7) chodził normalnie ale po niespełna 2 tygodniach znów się przegrzewa. Procesor pokazuje średnio 90% użycia nawet jak mam powyłączane...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
Jakaś infekcja niewątpliwie była, bo są nałożone blokady na programy ochronne. Log FRST.txt o jest tylko jego górna część! 1) Odinstaluj ten program:Smart File Advisor 1.1.8 (HKLM-x32\...\Smart File Advisor_is1) (Version: 1.1.8 - Filefacts.net) <==== UWAGA 2) Uruchom FRST. NA klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL +Y .Otworzy się Notatnik - wklej do...