Jest to mój pierwszy post od dosyc dlugiego czasu, dla tego właśnie chciałbym wszystkich gorąco powitać. Formalności mamy za sobą, dla tego przejdziemy już do praktyczniej części tego posta.Napisałem kilka dni temu dosyć przydatny skrypt, który wypisuje nam plan lekcji na aktualny dzień.Był to łatwy do napisania skrypt, jednak niekiedy nie jesteśmy sobie w stanie poradzić, nawet z takimi...
Cholera wie co się stało. Jakaś żyłka w mózgu, czy serce alkoholowe nie wytrzymało. Podczas "uniesienia" z Joasią, coś we mnie pękło, i pognałem przed siebie, słynnym już tunelem, w stronę światełka. Światełko jak światełko, białe i silne. Malutkie było, a ja gnałem jak oszalały. Szybciej niż Polonezem Siwego. Nie wiem ile czasu minęło, gdy światełko zaczęło się powiększać, a gdy...
Chciałabym opisać swoje doświadczenia z pewna nieuczciwą firmą zajmującą się branża komputerową. Konkretnie mówiąc to Ar*st , sklep komputerowy z Wrocławia.W miesiącu październiku 2006 roku zakupiłam komputer w sklepie mieszczącym się na ul. Biskupiej.Wybrałam notebooka firmy Acer. Oferta wydawała mi się korzystna, ponieważ sprzęt wykazywał się imponującymi parametrami technicznymi a poza tym...
Witam , zapraszam do przeczytania mojej mini recenzji na temat chińskiego telefonu marki Sci Phone i68+recka jeszcze nie dokończona.Telefon kupiłem z ciekawości na allegro za 399zł czyli 1/4 ceny iPhona. Na rynku jest bardzo dużo różnych kopi iPhona , ta którą posiadam jest jedną z lepszych wersji. Posiada pełne w 100% polskie menu , choć w moim...
W czasie instalacji drukarki/sterowników, sterownik do drukarki został pominięty, błąd wynikł przy instalacji oprogramowania z płyty zawierającej sterowniki.Błąd taki powstaje jeśli nie postępujemy według instrukcji zawartej na płycie.Zapoznaj się dobrze z instrukcją instalacji sterowników, w moim przypadku dot....
1. WprowadzenieHTC HD7 jest rozszerzoną wersją swojego starszego brata – HTC HD2. Poprawienie funkcjonalności i dodanie wielu nowych aplikacji spowodowało, że testowane urządzenie nie jest już tylko telefonem. Bez większych wątpliwości możemy określić go mianem mini-komputera, który dodatkowo posiada funkcję...
witam. czy to mozliwe ze mialem semprona 3000+ wszystko fajnie chodzilo a teraz mam athlon x2 3600+ na 2.11ghz i gry sie bardziej scinaja ? zainstalowalem stery od AMD i nie pomoglo ;/ LOGI OTL logfile created on: 2010-06-29 18:30:42 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.7.0 Folder = E:\Programy do skanowania kompaWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version =...
Ja proponuje wam EurobarreZARABIANIE W INTERNECIESiedzisz przed Komputerem? Masz dostęp do Internetu? Chcesz zarabiać nic nie robiąc? Wystarczy zapoznać się z instrukcją i zarejestrować się. To nic nie kosztuje, a w każdej chwili można zrezygnować!Nałap poleconych i zarabiaj nawet 25? miesięcznie!EuroBarre EuroBarre to francuska firma dająca nam...
Witajcie! Mam poważny problem. Nie wiem już do kogo mam się zwrócić po poradę. Chciałam zainstalować sobie service pack 3 do windowsa xp. Jednak znalazłam tylko w wersji angielskiej. Pobrałam spolszczenie. Żeby móc zainstalować spolszczenie zmieniłam wartości w rejestrze z 0415 na 0409. Zastosowałam następującą instrukcję: ...
VOYAGER LEGEND UC B235 – NIESTRASZNA JEJ WICHURA CZY BIUROWY GWARPrzedstawiamy recenzję słuchawki Bluetooth Plantronics Voyager Legend, którą mieliśmy okazję testować zarówno w biurze przy monitorze, jak i na ulicy, a także podczas prowadzenia samochodu.Pierwsze co widzimy po otwarciu opakowania to mnogość akcesoriów dołączonych do słuchawki. Znajdziemy tam magnetyczne etui ładujące, mini...
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...
IPB 3.4.2 już po testach. System się sprawdza i sam akceptuje polskie znaki w adresach WWW, oczywiście jeśli chcemy mieć duże i małe litery w odnośnikach to wykonujemy poniższą instrukcję:Zmiana linków IPB 3.4.X na takie, które zawierają duże i małe litery w forum IPB (Uppercase letters in friendly url...