TO nie do konca tak to co masz wpiete w USB to karta sieciowa WLAN ona nie zadziała po wpieciu jej do routera w port USBTobie potrzeba dwoch urządzen np routera i AP badz jednego ustrojstwa w postaci Ovis Link G.DuoW pierwszej wersji do jednego urządzonka wkrecazs sobie antene panelową i ustawiasz go w tryb WISP badz Client, łaczysz go z drugim routerkiem badz AP ktory rozesle sygał Wi-Fi po...
WitamMam problem z komputerem obojetnie jaki dysk podlacze a mam w srodku 3 jeden xp drugi win 7 trzeci vista, to przy probie instalacji jakiegos programu komputer restartuje sie dodaje ze zawsze mam podlaczony tylko jeden dysk i czasami sobie zmieniam dyski bo tu trzymam troche plikow i tam troche. Probowalem ściągnać Malwarebytes ale nie moge restartuje sie w tryb awaryjny obojetnie jaki...
Witam serdecznie!Może na początek parametry PC:Proc - AMD Ryzen 3 3100 (NO OC)Mobo - Gigabyte B450 Aorus ElitePamięć - crucial ballistix rgb ddr4 3200Zasilacz - Corsair CV550Dysk twardy - PNY XLR CS3030 250gb + Seageate 2TB + WD 1TBGraf - Zotac 1050Ti (jeszcze ze starego PC - co byście polecali do tego PC do 1500zł?)Wszystko upchane w obudowie Corsair Carbide Seriec SPEC-03A teraz jak wygląda...
Witam, od jakiegoś czasu mam problemy z kartą graficzną, a mianowicie podczas grania w tytuły w których karta powinna śmiało dawać rade utrzymywać stały FPS przy zalecanych ustawieniach graficznych nie działa jak powinna. Czasami nie renderuje tekstur w bliskiej odległości lub np w przypadku grania w Wiedźmina 3 po prostu nie pokazuje mi danego obiektu w...
http://ts-best.pl/style/img/logo.png Ts-Best.pl To polski licencjonowany serwer Team Speak istniejący od 17 Października 2014.Dlaczego My?Ts-Best.pl Jest wpełni Automatyczny od nadawania rang rejestracyjnych po dodatkowe.W kilka sekund stworzysz własny kanał prywatny dostępny dla każdego nawet nowego użytkownika.Istnienie również możliwość Automatycznego założenia Strefy VIP od 10 osób i...
Może chodzi o jakieś specyficzne ustawienie w grze. Pokombinuj z ustawieniami, zwłaszcza związanymi z przetwarzaniem grafiki. Nie znam tej gry ale miałem taki przypadek że zmiana jednej komendy/ustawienia spowodowała wzrost fps o jakieś 70%Wysłane z mojego LG-H410 przy użyciu...
WitamTo mój pierwsz post na tym forum. Więc tak mam płytę główną MSI PM8M3-V posiada ona slot agp pod kartę graficzną. W ustawieniach w biosie jest taka zakładka dotycząca pci i agp, bo pod pci podłącza się karty np sieciowe. W ustawieniach można zmienić z agp na pci tak jak w załączniku. Czyli toby...
Hey mam pytanie ponieważ nie wiem czy jest to problem karty graficznej, ponieważ nie wiem na jakiej zasadzie ma ona działać. Moja karta graficzna to radeon HD 8650g+ hd8670m o mocy Core Clock975 MHzMemory Clock800 MHz Lecz w grze wykorzytsuje on jedynie Date , GPU Core Clock [MHz] , GPU Memory Clock [MHz] ,2017-01-22 19:40:31 , ...
Witam wszystkim Do sprzedania mam futurystyczną gamingową klawiaturę firmy Razer Deathstalker UltimateKlawiatura kupiłem niemal rok temu w sklepie proline.pl (2015-07-20) - czyli nie jakiś szrot, z którym człowiek użera się jeśli coś się stanie ze sprzętem. Klawiatura w 100% sprawna! Kompletne opakowanie. Klawiatura jest oczywiście na gwarancji. Klawiatura jest używana -...
Zrobiłem, ale nic nie pomogło no i nie sądzę, żeby coś z ustawieniami przeglądarki było od początku nic w nich nie grzebałem i za wiele nie ustawiałem, przeglądarka bardzo zwolniła wręcz nienaturalnie zamula i laguje a w tym okresie paru dni, kiedy od kiedy to się dzieje na pewno nic nie zmieniałem w zasadzie w ustawienia...
Witam Serdecznie. Na głowiłem, na czytałem i na pociłem się już dużo przy moim problemie z fpsami w grze League of Legends(nie jest to dość wymagająca gra). Otóż laptopa mam juz od około 2 lat i w sumie to cały czas się z tym problemem borykam. Oto specyfikacja laptopa:MSI Ge70 02Di5-4200 2.5ghzGeForce Gtx760m 2048 MB8GB RAM1000GB DyskMój problem polega na tym że w grze League...
Witam. Od około 1 miesiąca jestem posiadaczem laptopa Lenovo Y700. Od jakiegoś czasu zauważyłem, że podczas gier czy przeglądania internetu komputer łapie krótkie freezy (zacięcia na 0,1-1s). Nie jestem pewny, ale wydaje mi się, że problem ten występuje od początku kupienia laptopa. Częstotliwość występowania zacięć występuje różnie, czasem jest to kilka razy w ciągu minuty, a czasem...
Witajcie,W ostatnim czasie zmodernizowałem sobie troszkę sprzęt. Ale niestety tak jak na "starym" wszystko mi działało tak teraz przestałoProblemy zaczęły się gdy chciałem grać w The Division - gra crashowała podczas intra. Próbowałem ją odpalić milion razy - zawsze efekt był taki że albo grę wywalało do windowsa z komunikatem błędu Uplay, "sterownik ekranu przestał odpowiadać ale...
Witam, ostatnio grając w Dying Light przez przypadek odkryłem dość dziwny moim zdaniem sposób na znaczące poprawienie płynności w grach, mianowicie w ustawieniach gry włączam tryb w oknie i potem z powrotem na pełny ekran, można to też zrobić za pomocą alt+tab wtedy gra się minimalizuje do paska zadań a potem z powrotem ją maksymalizujemy, tym oto...