Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
Don’t Sleep. Aplikacja zapobiega zamknięciu systemu, zrestartowaniu,Hibernacji, wylogowania się, blokuje wygaszacza ekranu.Jest to istotnie jak używamy starsze programy. W10Privaty to gratka dla tych, którzy chcą zachować prywatność w systemieWindows. Program działa tylko na Windows 10 i do pełnej...
Naprawa plików w Windows XP ( wymagana płyta instalacyjna ) Tak ja wyżej potrzebna będzie płyta instalacyjna Windows XP. 1. W BIOSIE ustawiamy kolejność bootowania na CD/DVD → Jak to zrobić KLIK 2. Bootujemy Windowsa XP z płyty ( naciskamy rzecz jasna coś na...
Witajcie,W ostatnim czasie zmodernizowałem sobie troszkę sprzęt. Ale niestety tak jak na "starym" wszystko mi działało tak teraz przestałoProblemy zaczęły się gdy chciałem grać w The Division - gra crashowała podczas intra. Próbowałem ją odpalić milion razy - zawsze efekt był taki że albo grę wywalało do windowsa z komunikatem błędu Uplay, "
WitamMam problem z komputerem. Wczoraj podczas próby uruchomienia starszej wersji systemu(xp, bo mam 2 systemy zainstalowane) włączyło się skanowanie dysku D i zaczęło się kasowanie plików – „usuwanie segmentu rekordów oddzielonego pliku” więc zrestartowałem komputer aby nie utracić danych (a nie było innej możliwości przerwania tej operacji)Mam 2 dyski:Jeden podzielony na 2 partycje:C –...
Witam Zainstalowałem sobie ostatnio windowsa 7 64 bit. Po zainstalowaniu sterowników do kary graficznej MSI Radeon HD 7850 1GB GDDR5 i zrestartowaniu kompa windows się ładuje a następnie pojawia się czarny ekran i nic nie można dalej zrobić. Wchodząc w tryb awarayjny...
Zainstalowany system: Windows 7/64.Po formatowaniu dysku i ponownej instalacji systemu chciałem zainstalować (wcześniej działający na komputerze) gamepad Logitecha F710. Teoretycznie (tak pisze Logitech) po podłączeniu pada system powinien go rozpoznać i zainstalować właściwe sterowniki. Niestety system instaluje...
Szanowni użytkownicy bardzo proszę was o pomoc posiadam laptopa ACER ASPIRE E5-511 postanowiłem zmienić Windowsa z 8 na Windows 7-64bitowy. Nie potrafię znaleźć sterowników do internetu a zależy mi najbardziej na WiFi. Na stronie producenta są iwylacznie ...
Witam!Nie dawno zakupiłem nowy laptop z systemem windows 8.1 i od początku mam z nim problemy z siecią. Co jakiś czas bez żadnych przyczyn po prostu rozłącza mi internet i przy ikonce wifi pojawia się żółty trójkącik. Gdy mi się tak dzieję używam narzędzia systemowego rozwiąż problemy gdzie praktycznie za każdym razem pojawia mi się, że powodem...
Witam, Posiadam problem z internetem w nowym laptopie lenovo gt80-50. Miałem zainstalowany wcześniej windows 7 w wersji angielskiej gdzie występowały ciągle problemy z łączem wifi. Po automatycznym rozwiązywaniu problemów stale wyskakiwały nowe błędy , po kilku aktualizacjach różnych sterowników karta...
Witam. Nie wiem czy to odpowiedni dział (jeżeli nie to proszę o przeniesienie). Od ponad miesiąca walczę z dwoma skomplikowanymi (jak dla mnie) problemami z komputerem. Problem #1 (ten problem występuje od dłuższego czasu, jeżeli nie od zawsze):Główny monitor laguje myszkę podczas "zaznaczania". Dokładnie chodzi o to, że jak wciskam lewy przycisk myszy i zaznaczam obszar na pulpicie to...
Cześć wam. Problem polega na tym że laptop zrywa połączenie z internetem Wi-Fi, chodzi parę minut a czasami nawet nie, i problem się powtarza. Dosłownie chwilowo pomaga diagnostyka, która resetuje kartę sieciową, i takie samo efekty przynosi rozłączanie się z siecią i podłączanie ponownie. Dodam, że na pozostałym sprzęcie w domu problemy te nie występują (3x android, 2x win 8.1). Googlowałem...