Skocz do zawartości

wr1043 dysk usb

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: wr1043 dysk usb

Pomoc w wyborze router'a

Nie wiem ile chcesz na to kasy przeznaczyć, ale dla mnie żaden z tych routerów nie jest za dobry.1. Brak obsługi sieci 1000Base-T (1Gb) - przy kopiowaniu z kompa na komp w tej samej sieci, oglądaniu filmów, które są udostępnione, będzie ból i to duży.2. Brak portu USB - pod USB w routerze można podpiąć

[router] asus czy d-link?

To już rzecz gustu - który bardziej się podoba. Brak informacji o mocy anten D-linka w specyfikacji - jego zaleta to dwa zakresy. Wady jak dla mnie obydwu to brak obsługi sieci 1000BASE-T i brak portu USB - jednoznacznie dyskwalifikują oba. Obsługa sieci 1Gb/s to już naprawdę konieczność - przy podłączeniu nawet...

Logi - Profilaktyczna kontrola

Tak chciałem to profilaktycznie sprawdzić czy czegoś nie mam na dyskuDysk sprawdziłem nic się z nim nie dzieje :( W ten sposób są również identyfikowane czytniki kart, czy nawet pamięci flash i tego będzie tyczył ten błąd. Widać coś u mnie?  19:32:10.0504 3880 TDSS rootkit removing tool 2.8.16.0 Feb 11...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1000zł do 11000zł [STYCZEN 2015]

LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował:  jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe podzespoły, bez żadnych No-Name....

Logi - Złośliwy proces panmap.exe

Wykonałem skrypt. Procesy zniknęły z taskmanagera. Podaję logi z OTL oraz z TDSS.OTL:OTL logfile created on: 2013-01-06 12:02:49 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Frixon\Downloads64bit- Ultimate Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7600.16385)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...

Logi - podejrzenie malware na dysku

Mam małe podejrzenia ze dzisiaj złapałem jakiegoś wirusa na dysku . Nie podobają mi się procesy jakie mam w menedzerze zadań , komputer momentalnie zwolnił , internet zaczął chodzić tak jakby go w ogóle nie było . Więc zwracam się z prośbą o sprawdzenie logów z OTL.OTL logfile created on: 2012-06-13 23:29:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.39.2 ...

Windows XP wiesza się niespodziewanie

Witam wszystkich na forum Od kilku dni komputer zawiesza się niespodziewanie, przy przeglądaniu stron, a nawet po 2 godzinach nieużywania komputera od chwili jego włączenia. Najczęściej pomaga tylko restart. Kiedy udaje mi się otworzyć menadżer zadań, użycie procesora wynosi 100%, w pewnej chwili działało aż 177 procesów. Najczęściej mnożącymi się procesami są: ipconfig.exe, svchost, nbtstat,...

[problem] długie uruchamianie się windows7

Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
  • Windows 7
  • napisane 25 07 2012 17:46
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 8300

BSOD, nowy komp, problem

Mam nowy komp, od jego początku mam z nim problemy tzn. często (szczególnie podczas grania) wyskakują BSOD. Zawsze przed jak i po tym zdarzeniu w dzienniku zdarzeń przewijają się te same komunikaty. Robiłem test programem memtest oraz pełne skanowanie 6 antywirusami oraz Spybodem. Skanowałem dysk na obeznośc "bad" sektorów i nic nie znalazło....
  • Windows Vista
  • napisane 11 05 2010 13:50
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 8570

nowy bios/ RESET/ niebieski ekran / brak controlerów do chipsetu x48

Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku ), posprawdzałem everestem temperaturki i oscylują od 35 C do 50 C, o zakurzeniu też nie ma mowy bo nówka komp,...
  • Archiwum
  • napisane 29 09 2008 11:12
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3215

HDD Seagate Expansion STBV2000200 - przestał być widoczny

Proszę o pomoc koledzy, Posiadam Dysk twardy 2TB Seagate Expansion STBV2000200Jest to dysk z w kieszeni 3.5" , zasilacz + usb 3.Jest to dysk bez Windowsa podłączony do komputera poprzez usb3...

Modernizacja kompa do 500-600zl

Witam, chcialbym troszke wzmocnic swojego kompa, bo juz staruszek nie wyrabia :) Skopoiowalem z programu informacje, nie mam pojecia co bedzie z tego wazne, wiec: Komputer:      Typ komputera                                     ACPI x64-based PC      System operacyjny...

Logi - Profilaktyczna kontrola

OTL.txt OTL logfile created on: 2013-07-03 16:55:38 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Tomek\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.10.9200.16614)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd1,97 Gb Total Physical Memory | 0,83 Gb Available Physical...