Jestem posiadaczem plyty ASUS M2V-MX SE ktora wykrywa moja pamiec RAM jako 1024 MB batomiast windows wykrywa896MB w Biosie jest adnotacja memory installed 1024 MB memory usable 896 MB. Czy wszystko jest w pozadku czy jest jakas mozliwosc...
Witam, Mam 2 pytania co do pamięci ram...1.(skopiowany mój post z innego forum gdzie wątpie że ktoś odpowie)W systemie posiadam 896MB ram(512+256+128), potrzebuje zainstalować Adobe CS3 Web premium pack, włączam instalacje a tu pojawia się błąd "minimalne wymagania nie zostały spełnione[..] 1.0GB Pamięci ram lub więcej"Wiem że będzie chodzić...
Witam, jakiś czas temu mój komp zaczął nieco mulić, dodatkowo wariuje stacja dyskietek - wydaje co chwilę odgłosy jakby czytała dyskietkę, mruga lampka. Sprawdziłem wcześniej logi z HijackThis i podejrzanie wygląda plik/proces algv.exeDodam tez, ze moj antywirus (AVG) nic nie wykrywa, natomiast skaner online ESETNOD32 ...
Cześć wszystkim.Mam taki problem, bo wgrał mi się plik o nazwie panmap.exe.Znajduje się on w C:\Users\Frixon\AppData\Local\TempOczywiście go tam nie widać, jest superhiper ukryty i nie mogę nic z nim zrobić.Ogólnie to antywirus (comodo) mi go nie wykrywa i nie mam jak tego cholerstwa się pozbyć.Tworzy on 3 procesy (panmap,exe, AppLaunch.exe,...
Witam, wrzuciłem dla brata w laptopa drugą kość 512MB i nie wykrywa pod Windowsem całego 1GB tylko 896MB. W biosie podobnie. Czy to oznacza, że nie obsługuje tyle? Czy trzeba to gdzieś przestawić. Dodam że CPU-z widzi 1GB Z góry dziękuję za odpowiedz i pomocPozdrawiam
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
Mam problem z komputerem stacjonarnym. Pisze z tableta, nie mam polskich znakow, wybaczcie.Zaczelo sie od tego, ze Windows 7 nie wybudzil sie z hibernacji, a po tym wcale nie chcial sie uruchomic.Komputer to: Quad Q6600, 4GB RAM, plyta to MSI P45 neo (nie jestem na 100% pewien tego dopisku neo), zasilacz jakis 550W chyba Pentagram, GeForce 9400 GT, karta dzwiekowa, naped nagrywarka DVD, dysk...
Tak wykrywa bios go wykrywa.Dzisiaj i wczoraj zdarzyły się dwie dziwne rzeczy.Wczoraj większośc dosowych programów z hirens boot cd zaczełu go wykrywać m.in Samsung Disk Diagnose.Niestety mhdd oraz victtoria nie wykrywają go.Dzisiaj mój...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Witam. Posiadam dysk zewnętrzny WD My Passport Ultra 1TB.Parę dni temu formatowałem Windows 10 Home i po zainstalowaniu na nowo, zainstalowałem także Kaspersky Internet Security 2016.Zeskanowałem nim komputer dla zasady i włączyłem wykrywanie luk. Wyświetliło mi 11 luk z czego kilka były zalecane do naprawienia więc je naprawiłem(w tym coś o nośnikach,...
Witam. W tym temacie mam do zaoferowania następujące przedmioty:1. Działający przewodowy router TP-Link TL-R402M (10 zł + KW) Stan wizualny 9/10, ma drobne zabrudzenia na górze. W komplecie zasilacz, oryginalna instrukcja (kiedyś wylała się na nią woda, więc jest trochę... pomięta, czy jak to określić) i oryginalne pudełko (stan wizualny 7/10). Router działa, rzadko kiedy zrywa...
Infekcje w plikach wykonywalnychInfekcje w plikach wykonywalnych są ciężkie do usunięcia, dlatego że atakują pliki z których zbudowany jest system, co często skutkuje różnego rodzaju błędami.W każdym przypadku modyfikowany jest kod systemowej biblioteki NTDLL.dll można to zobaczyć w logu i będzie wyglądało tak:detected NTDLL code modification:ZwOpenFilePoniżej przedstawię kilka...
Dzięki za sugestie. Czy ten stary dysk HDD może się sam z siebie jeszcze zdegradować mocniej w czasie kiedy komputer jest nieużywany teraz? Czy do mojej płyty głównej, która ma złącza SATA II, będzie pasował dysk SSD SATA III? Czy będę musiał coś kombinować ze zworkami?Moja płyta to jednak MSI P35 https://pl.msi.com/Motherboard/P35_Neo/Specification Jeszcze zastanawia mnie to,...