Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
Witam,Mam problem z komputerem, tak jak w temacie, jeden z procesów svchost zużywa aż 50% zasobów procesora. Przeskanowałem komputer AdAware i MKS online, AdAware znalazł trochę śmieci, MKS nic. Dyski C i D były formatowane, dysk E nie był formatowany (nie trzymam tam nic poza grami). Wykonałem log programem OTL. Bardzo proszę o pomoc.LogiLogi OTL.txtOTL logfile created on: 2011-07-11 20:02:25...
OTL Extras logfile created on: 2013-07-03 19:15:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = E:\Moje Dokumenty\Pobieranie64bit- Professional Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,99 Gb Total Physical Memory | 6,40 Gb Available Physical...
Poniżej załączam logi z komputera, który bardzo wolno chodzi. Próbuję dojść do tego, co to powoduje. Na komputerze poza AntyVirem Nortona nie ma uruchomionych żadnych aplikacji a mimo to muli - zmieniłem ustawienia Norton i się trochę poprawiło. Nie liczę na to, że będzie to demon prędkości, ale że jeszcze trochę pochodzi.Bardzo proszę o sprawdzenie.Parametry komputera:AMD Sempron 1,79 GHz448...
Nie wiem czy to to ale daje:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-10-04 14:22:19 - Run 6OTL by OldTimer - Version 3.2.29.1 Folder = C:\Documents and Settings\Tomek\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Proszę, oto one:OTL logfile created on: 2010-05-19 20:07:57 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.5.0 Folder = C:\Documents and Settings\Raaf\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 2 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 6.0.2900.2180)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 3,00 Gb...
Witajcie. Posiadam laptop ASUS G551JW.Pewne dnia chciałem uruchomić program Adobe After Effects i podczas wczytywania wyskoczył mi blue screen z takim napisem: To samo miałem z Photoshopem oraz chyba nawet na programie do tworzenia animacji 2D - Anime Studio Pro. W internecie przeczytałem, że może oznaczać to błąd...
Na Słońcu pojawiła się plama, która zapoczątkowuje kolejny 11- letni cykl aktywności słonecznej. Na zaprezentowanym zdjęciu widać dużą plamę oznaczoną numerem 10980, jeszcze z poprzedniego cyklu oraz niewielką nową (nr 10981), która zwiastuje cykl nr 24.Jednak, aby naukowcy uznali, że cykl nr 24 stał się dominujący, musi pojawić się jeszcze wiele nowych plam.Plamy słoneczne to obszary na...
WitamMam taki dosc dziwny problem ktory mnie przerasta i zwracam sie o pomoc tutaj czyli do specow.Mianowicie moj 2 przestazaly komp (1.2 512ram) plata figle.Zaczelo się od podpiecia drukarki <?> drukarka chodzi i wogole ale nie bylo dziweku. Po probie odpalenia jakiejs melodyjki wyskakiwal blad, no a w ustawieniach nic nie moglem zmienic (chyba...
No więc przeinstalowanie sterów nic nie dało, właśnie chwile temu wystąpił mi ten sam błąd, tylko że... niebieski ekran był, ale tekstu nei było! ^^Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 17:42:30, on 2008-02-08Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet...
Witaj.Zainteresuj się swoim dyskiem twardym bo jest kakiś błąd na nim:Error - 2012-11-28 10:58:31 | Computer Name = Kapias-pc | Source = disk | ID = 262151Description = W urządzeniu \Device\Harddisk0\DR0 wystąpił zły blok.Załóż temat w odpoiwednim dziale na temat dyskuUruchom OTL w okienku Własne opcje...
Sugerowano zebym zalozył temat w tym dziale,Dla przypomnienia problem polega gownie na tym ze podczas grania w m&b online mam drobne ścięcia mimo 120fps i ping ~42 wiec to nie przez to.Dodaje logi z OTLOTL Extras logfile created on: 2013-01-23 13:37:55 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\qw\My Documents\PobieranieWindows XP Professional Edition...
opisze wszystko pokoleisprawa nie dotyczy mnie zeby nie bylo zadnej niejasnosciwoja przez przypadek z jakims opragramowanie zainstalowal na outlooka 2000 PL jakas najnowsza wersje tylko ze ANG no i mialem mu to zmienic zeby dalej mial PL czyli wziolem odinstalowalem ta najnowsza wersje zainstalowalem wersje PL i po uruchomieniu outlook sie wiesza wywala blad...