Skocz do zawartości

wystąpił błąd o kodzie 6021

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: wystąpił błąd o kodzie 6021

FAQ dotyczące częstych problemów ze sprzętem i system WinXP

Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
  • Porady Windows
  • napisane 25 02 2008 19:17
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 41704

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...

Logi - Kontrolne sprawdzenie

Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...

Problem z kernel security check failure

Witajcie. Posiadam laptop ASUS G551JW.Pewne dnia chciałem uruchomić program Adobe After Effects i podczas wczytywania wyskoczył mi blue screen z takim napisem:  To samo miałem z Photoshopem oraz chyba nawet na programie do tworzenia animacji 2D - Anime Studio Pro. W internecie przeczytałem, że może oznaczać to błąd...
  • Notebooki
  • napisane 03 01 2016 18:12
  • Wyświetlenia: 2952

quake 4 - problem z instalacją/deinstalacją pod win xp

WitamInstalator quake 4 z dvd podczas niepoprawnej instalacji namieszał mi w systemie, prawdopodobnie uszkodził rejestr(instalacja na XP Pro sp2 32bit). Program operujący na rejestrze systemowym i innych ustawieniach systemu - regcleaner v4.3 na 3 próby uruchomienia otwiera się raz.Da się to wogóle usunąć jakimś programem albo ręcznie bez ponownej...
  • Gry
  • napisane 01 08 2015 01:23
  • Wyświetlenia: 2997

quake 4 - kłopoty po instalacji, prawdopodobnie uszkodzony rejestr pod win xp

Witam Instalator quake 4 z dvd podczas niepoprawnej instalacji namieszał mi w systemie, prawdopodobnie uszkodził rejestr(instalacja na XP Pro sp2 32bit). Program operujący na rejestrze systemowym i innych ustawieniach systemu - regcleaner v4.3 na 3 próby uruchomienia otwiera się raz. Da się to wogóle usunąć jakimś programem albo ręcznie bez...
  • Windows XP
  • napisane 01 08 2015 01:16
  • Wyświetlenia: 15867

[C]Listy, struktury, pliki

Mam taki problem, którego w ogóle nie mogę zidentyfikować w kodzie. Zadanie polegało na tym, aby:1. Wczytać dane kilku osób (imię i nazwisko), a następnie zapisać je do pliku2. Otworzyć ten plik, pobrać dane i zapisać je do listy w kolejności rosnącej (sortowanie względem nazwiska). tylko należy te dane od razu w odpowiednim miejscu do listy wstawić.3....
  • Kosz
  • napisane 16 12 2009 21:09
  • Wyświetlenia: 5174

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

WitamMam taki dosc dziwny problem ktory mnie przerasta i zwracam sie o pomoc tutaj czyli do specow.Mianowicie moj 2 przestazaly komp (1.2 512ram) plata figle.Zaczelo się od podpiecia drukarki <?> drukarka chodzi i wogole ale nie bylo dziweku. Po probie odpalenia jakiejs melodyjki wyskakiwal blad, no a w ustawieniach nic nie moglem zmienic (chyba...

Niespodziewany koniec działania mobo?

Przedstawię po krótku sytuację. Trzy dni temu zakupiłem kilka części i wyszło z tego tyle iż z aktualnie wtedy posiadanego komputera i tych części mogłem utworzyć dwa. Nowy został złożony, skonfigurowany, itp. Problem pojawił się z z tym starszym komputerem. Przez te 3 dni nie robiłem przy nim nic, prócz przeniesienia go na koniec pokoju i wyciągnięcia procesora, ramu, karty graficznej,...
  • Archiwum
  • napisane 27 04 2007 23:25
  • Wyświetlenia: 1005

Problem komiwojażera (najkrótszej drogi)

1. Tematyka problemu i wykonanie (zakres historyczny )To mój pierwszy "tutorial" (czy takowy problem można tak nazwać? :>) na tym forum pochodzący z mojej strony m1chu.eu. Mam nadzieję, że będzie prosty i zrozumiały. A więc do dzieła...Problem? Mamy wyznaczyć z pośród 10 miast najkrótszą trasę tak, żeby odwiedzić wszystkie dziesięć miast tylko raz.Wykonanie? Excel z wszelkimi...

• Poradniki
  • napisane 29 03 2007 20:11
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 39821

Komputer nie uruchamia się

WitamMam problem z komputerem. Wczoraj podczas próby uruchomienia starszej wersji systemu(xp, bo mam 2 systemy zainstalowane) włączyło się skanowanie dysku D i zaczęło się kasowanie plików – „usuwanie segmentu rekordów oddzielonego pliku” więc zrestartowałem komputer aby nie utracić danych (a nie było innej możliwości przerwania tej operacji)Mam 2 dyski:Jeden podzielony na 2 partycje:C –...
  • Windows Vista
  • napisane 18 11 2014 21:55
  • Odpowiedzi: 9
  • Wyświetlenia: 21226

Problem z modemem - system nie wykrywa urządzenia

Mam problem z podłączeniem modemu Huawei E3272. Wydaje mi się, że problem bardziej leży po stronie mojego komputera niż zamego modemu. Komputer nie wykrywa urządzenia. Ten sam problem pojawił się wcześniej przy normalnych pendrive'ach. Podczas instalacji oprogramowania pobranego ze strony Huawei otrzymałam komunikat, że wystąpił ...

forum IPB SEO Optymalizacja Przewodnik

Najnowsza wersja IPB (począwszy od 3.3.3) daje ogromne możliwości i poprawia błędy poprzednich wydań, dzięki czemu optymalizacja SEO jest znacznie łatwiejsza, a można też pokusić o kilka poprawek, które posłużą nam jako niezły dopalacz SEO(optymalizacja), a przynajmniej solidne przygotowanie do pozycjonowania.Wymagania:IPB 3.3.3 i wyżejmod rewrite - htaccess10 minut wolnego czasu :PUwagi:jeśli...

Eliminacja powtarzających sie liczb w tablicy

Jeśli v=1 to w zbiorze liczb tablicy nie ma powtarzających się liczb.Błąd w kodzie wystąpił w poleceniu for przy zmiennych sterujących.Pętle są zagnieżdzone, te same nazwy zmiennych sterujących powodują wysypanie się programu.Poprawiłem to i już działa.Jeśli chodzi o wskaźniki...