Skocz do zawartości

wyszukiwaniecompaq hp 6910p nie dziala naped dvd

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: wyszukiwaniecompaq hp 6910p nie dziala naped dvd

Win7 nie rozhibernowal sie; komputer nie uruchamia sie

Mam problem z komputerem stacjonarnym. Pisze z tableta, nie mam polskich znakow, wybaczcie.Zaczelo sie od tego, ze Windows 7 nie wybudzil sie z hibernacji, a po tym wcale nie chcial sie uruchomic.Komputer to: Quad Q6600, 4GB RAM, plyta to MSI P45 neo (nie jestem na 100% pewien tego dopisku neo), zasilacz jakis 550W chyba Pentagram, GeForce 9400 GT, karta dzwiekowa, ...

Problem na dwoch komputerach w programie Macrium Reflect

Czesc!Mam problem z komputerem a dokladnie z dwoma.Pierwszy to: -Procesor:AMD Athlon II X2 250 -Plyta glowna:Asrock n68-gs3 ucc -RAM:2 GB Elixir DDR3 -Zasilacz:be...
  • Oprogramowanie
  • napisane 11 09 2011 14:38
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 4834

CD nie czyta plyt windows widzi

Witam Problem mam dziwnyMam laptopa z DVD pioneera oryginalne nic nie zmieniane. Naped przestal czytac plyty pod windowsem XP. Windows widzi naped w menadrzeze. Dodam ze sterowniki mam oryginalne. Poniewaz mam recovery dysk z obrazem oryginalnego windowsa ze sterownikami wiem...
  • Archiwum
  • napisane 30 12 2007 04:01
  • Wyświetlenia: 1310

Zasilacz

Witam Cos mnie tknelo i zaczolem przegladac te wlasnie dzial forum, i chyba dobrze zrobilem.Jakies 1.5 miecha uszkodzila misie karta graficzna radeon 9800 se, tzn zaczely sei pojawiac 3-4 paski pionowe o grubosci 2-3 cm a obraz w miejescu tych paskow byl rozmazany. Jakies 5 miechow wczesniej poczas wlaczania kompa wyskoczyl mi komunikat na czerwonym tle...
  • Archiwum
  • napisane 24 09 2007 08:24
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1079

Problemy z plytkami DVD

Mam problem z nagranymi plytkali DVD. Przed zmiana systemu chciałem zgrac wszystko na plytki (wiadomo: zdjecia, muza, pier**ly) Na DVD nagralem muzyczke i rozne wideo. Wypalanie poszlo bez problemow (blad ze po nagraniu sprawdzilem tylko jedna plytke czy czyta - czytalo bez problemow) po zmianie systemu na ten sam -...
  • Archiwum
  • napisane 03 09 2007 04:47
  • Wyświetlenia: 973

Problem z napedem DVD

mam pewien problem z napedem dvd wczoraj kupilem nowy poniewarz stary sie juz zepsul... a kiedy podlaczylem go do komputera to nie wczytuje mi dysku twardego i tego napedu , lecz kiedy podlacze dysk twardy bez napedu to
  • DVD/CD/BlueRay
  • napisane 21 08 2010 08:57
  • Wyświetlenia: 6951

[Pomoc] Naped dvd/cd nie widzi plyt (Vista)

Witam bardzo serdecznie Drodzy Uzytkownicu Forum !Mam problem z nagrywarka cd/dvd.Na gwiazdke dostalem komputer ktory dzialal bardzo ladnie. Ale byl problem, naped dvd/cd nie czytal plyt cd. Zadzwonilem do PC Factory i powiedzieli ze...
  • Archiwum
  • napisane 01 11 2008 15:50
  • Wyświetlenia: 2411

[problem] z poprawnym uruchomieniem Windows7 po restarcie.

Witam serdecznie,dwa tygodnie temu zainstalowałem Windowsa 7 i wszystko działało zupełnie bez zarzutu.Wczoraj zostawiłem komputer na zasilaniu z baterii i bateria się rozładowala całkowicie. W wyniku tego komputer się uśpił/zahibernował (nie wiem dokładnie). Nie mogłem go wybudzić (wciąż czarny ekran, choć raczej był uruchomiony), więc wyłączyłem laptopa na siłę.Po ponownym uruchomieniu...
  • Windows 7
  • napisane 09 09 2012 14:34
  • Odpowiedzi: 9
  • Wyświetlenia: 16026

Sprawdź czy dobry zestaw złożyłeś

Witam, znajomy chce kupic jednostke, najlepiej juz zlozony zestaw preferuje jeden sklep(jedna czesc moze byc z innego ale nie chce czekac, placic za przesylke dodatkowo, najlepiej krakow) teoretycznie moze byc bez napedu bo ma jakis stary, ale nowym nie pogardzi. Na cały zestaw ma max 1500zł komputer do grania, koles nie bedzie nic krecil, wszystko ma...

problem z napedem

Wejdź w Panel Sterowania--->Menadżer Urządzeń--->Stacje Dysków CD/DVD--->TOSHIBA SD-R5372--->Prawy przycisk myszki i kliknij Odinstaluj.Zrestartuj komputer i po ponownym włączeniu sprawdź we właściwościach nagrywarki (tak samo w menadżerze zadań Region DVD musi być 2)Napisz czy dalej masz problemy z...
  • Archiwum
  • napisane 21 01 2008 16:14
  • Odpowiedzi: 22
  • Wyświetlenia: 9622

Problem z napędem

Witam, posiadam nastepujacy problem. Otoz mam laptopa Hp pavilion dv6000- dv6420ew z systemem windows xp professional oraz naped matshita dvd-ram uj-851s.Dostallem od 1 kolegi plyte z programem solid edge.... i kiedy wkladam ja do napedu wyskakuje komunikat ze plyta jest czysta...
  • Archiwum
  • napisane 02 11 2007 19:22
  • Wyświetlenia: 1320

[Problem] Monitor się nie włącza po czyszczeniu komputera

Gdy podlacze dysk bez napedu dvd lampka hdd nie miga. Po podlaczeniu napedu hdd miga razem z lampka napedu (w tym samym "rytmie"). Poza tym brak innych reakcji. Dodam, ze komputer startuje od razu po wlaczeniu listwy rozdzielczej,...

mup.sys - problem, z ktorym nie potrafie sobie poradzic

Mam laptopa Acer Aspire 3610 i powazny problem z ktorym nie wiem jak sobie poradzic. Otoz przy odpalaniu system (WinXP Pro SP2) po kilku chwilach pojawia sie czarny ekran i nic dalej sie nie dzieje, przy probie odpalenia w trybie awaryjnym system staje po zaladowaniu pliku mup.sys. Wiele godzin poswiecilem na przeszukanie Internetu z nadzieja na znalezienie ratunku na wyjscie z tej sytuacji,...
  • Windows XP
  • napisane 07 05 2007 22:08
  • Wyświetlenia: 4652

hp dv6620ea problem z cd-rom

Witam wszystkich niedawno dostalem uzywanego laptopa hp dv6620ea. Niestety cos dziwnego dzieje sie z cd-rom'em Vista go nie widzi. Po restarcie ustawien w biosie system przez chwile go widzial i nawet odczytywal plyty, ale po chwili naped znowu zniknal.Czy ktos ma pomysl co to moze byc ? ...
  • Notebooki
  • napisane 20 09 2009 21:09
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 4587