Dobrze kombinujesz "wydziub"Poniżej przedstawiam Państwu dokładną instrukcję zdjęcia Sim Locka z telefonu LG KE970( wypróbowaną na blokadzie PLUSA/ORANGE/ERY ) @ Zakładamy że mamy blokadę w sieci PLUS'a , a chcemy by działał w orange. 1. Włączyłem telefon z kartą...
ja wiem jak sciagnąc simlooka z kazdego lg ke970 shine czy tam inne ..modele na necie trzeba posiedziec i sciagniecie sami nie placac naciagaczom jak co piszcie do mnie na emailkod fabryczny- domyslny jest wustawieniach 0000 blokady np na orange ...
Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. ...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. ...
Dla innych użytkowników zostawiam pomocne info zapożyczone z sieci:*****************************************************************1 )......................................................Wpisać kod z kartą czy bez ???.......................................................Zasada jest bardzo prosta, i odnosi się do sytuacji gdynie jesteśmy pewni czy...
Mam na sprzedaż biznesową wersję popularnego w Polsce i za granicą laptopa Lenovo. Czym różni się od zwykłej konfiguracji(dostępnej na innych aukcjach) już wyjaśniam:8 GB RAM DDR-3 1600Mhz (2x4GB DUAL CHANNEL)Laptop posiada aktywną blokadę Anti-Theft z modułem śledzenia oraz moduł szyfrujący TPM 1.2 Zabezpieczenie dysku na hasło, szyfrowane...
Witam Ja też posiadam problem. Wpisałem już kod:#pw+426 147 240 401 466+1# i parę innychZostała tylko jedna próba Tak więc prosił bym żeby kod był prawidłowy Bo innaczej będzie źle Mój imei:353631015201721sieć: OrangePolskaTak...
Plus/Sami swoiNokia 6103Imei: 353631016259439I mam jesze pytanie. Gdzie wpisać ten kod , gdy już go dostanę.?Kod odblokowujący Twój telefon: #pw+384596003225315+1#IMEI: 353631016259439Model: Nokia 6103Operator: Plus GSM Pamiętaj, masz tylko 5 prób na wpisanie kodu! Jeśli...
a tak wogóle to jaki jest limit mozliwości dla wpisywania kodów - po ilu razach tel ulegnie zablokowaniu?a jeżeli juz zostaanie zablokowany co wtedy, zostaje serwis??u mnie wogole jest dziwna sprawa tel jest w sieci orange, ja potrzebuje korzystac z plusapo wlozeniu karty tel pozwala mi na wpisanie kodu pin mojej...
WitamNie jest to pierwszy telefon z którego próbowałem ściągnąć blokadę SIM, tak więc raczej wiem jak posługiwać się generatorami kodów. Niestety kody generowane tym razem przez kalkulatory są niewłaściwe. Już 4 razy dostałem odpowiedź, że kod...
Temat ten powstał, by pomóc każdemu kto ma problem ze ściągnięciem blokady ze swojej nokii 6103.Treść postu powinna składać się z :- modelu (chociaż jest to temat odnośnie tylko tego modelu)- numeru imei (*#06#) [nawet bez włożonej karty sim, bądź pod baterią]-...
* Jeżeli zrobisz dokładnie tak jak tu pisze uda ci się na pewno zdjąć simloka bez kabelka i to na stałe !!!* Potrzebna karta sim tylko musi być bez PINu !!!* Podczas zdejmowania simloka tel czyści się do zera !* Kiedy tel ma założonego simloka na karcie sim innego operatora pisze blokada sieci...* Włącz tel bez karty* Prosi o kartę* Włóż kartę* Wpisz...