Witam mam do sprzedania dwa nowiutkie, nigdy nie używane laptopy TOSHIBA Satelite X200-22U i R500-10U U7600. Laptopy są na gwarancji X200 24miesiące, R500 36 miesięcy oto linki do przykładowych aukcji:...
Na sprzedaż wystawiam notebook TOSHIBA Satellite X200-253.Ekran LCD 17 cali. (Na dole strony pełna specyfikacja)CENA 1500złWysyłka kurierem 25zł.Notebook jest wstawiony na aukcji ,poniżej podaje link:http://allegro.pl/show_item.php?item=1944178037 (Proszę Administratora o nie kasowanie tematu w przypadku gdy na tym forum obowiązuje zakaz umieszczania...
Chciałem zapytac w jakim sklepie i za rozsądną cene mógłbym dostać ten Lenovo ThinkPad X200 laptop. Jakie są jego walory i minusy takze. Napiszcie bo nie chciałbym kupic kota w worku.
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Karty najniżej w chierarchii w danej kategorii generuja obraz w podobnej wydajności niezaleznie od wsparcia danego DirectX np. Geforce 440GO, Radeon 9000 jest podobnej wydajności co X200 choć nie wspiera PS i VS (DirectX 9.0).DirectX 7.0 - podstawowa wersja DirectX dzięki, której zawdzięczam yrozwój...
Już konwertowałem sterowniki.. Wszystkie karty zamieniły się na x200M..Przeinstalowałem Windowsa (bo był przepchany od starych sterowników), zainstalowałem te ze strony Asusa dla X50R, i dalej nic...Spróbuję teraz flashować ten BiOS, może coś tutaj pomoże..Ostrożnie, tzn? Na jakie problemy mogę natrafić?Pozdrawiam@edithmm... okazuje się teraz, że system...
Witam.Mam następujący problem. Otóż posiadam laptopa Toshiba M-45 z kartą graficzna ATI Radeon X200 oraz nowo zakupiony telewizor LCD marki Sharp. Zakupiłem tydzień temu kabel do podłączenia TV do Laptopa SVGA. Taki do podłączenia monitora. I jak już wszystko podłączyłem i wyregulowałem to przez tydzień ładnie wszystko chodziło. Filmy, gry, widok z...
hmmm mam Windowsa XP 3ghz 1gb ram i karte radeon x200 i wszystkie filmy oraz 2 z 3 gier ktore posiadam dziwnie sie zacinaja tzn co 1sekunde badz 2 jest chwilowe zaciecie. Nie jest to takie typowe zacinanie sie gry tylko tak dziwnie co pare klatek sie stopuje ale tak na chwilke doslownie ulamek sekundy lecz jest to strasznie denerwujace. Zastanawiam sie...
witammam do Was pytanko, czy jest sens dokupić a właściwie wymienić pamięć ram w laptopie Asusa (celeron 1,6 radeon x200) z 2x512 (533MHz) na 2x1024 (667MHz) biorąc pod uwagę jego działanie zarówno pod XP jak i pod Vistąpozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Witam przedwczoraj odebrałem swoja wymarzoną Toshibe Satellite X200-15k. Dziś chciałem sobie zainstalować poprzez daemona a pozniej z plyty nowego medal of honor i za kazdym razem podczas instalacja stawala na poczatku lub w polowie. Pomyslalem ze gra jest felerna i chcialem zainstalowac inna (Obscure 2 ) takze przez daemona i powtorka z rozrywaki gra w...
Patrząc na to co kryją w sobie zdecydowanie Toschibę można polecić, niby ten Asus ma nowszą graficzkę, ale jest to taki sam kastrat jak X200 i nie można po nim wymagać wydajności. Ponadto nasz Asus jest na niemieckich papierach, znaczy się na niemieckiej klawiaturze, można się pobawić w podmianę klawiszy jak ktoś jest wzrokowcem. Ja osobiście mam z...
Mam kompa P4 s775, 1GBram, ATI x1300 128MB i instaluje Viste najpierw Ultimate a potem Home Basic (z tym i z tym jest to samo), Strasznie dlugo sie uruchamia ok. 10min potem gdy sie uruchomi co jakies 30sec zawiesza sie na 5min. Wczesniej zainstalowalem na zintegrowanej karcie ati x200 i tez dlugo sie uruchamial, ale potem chodzil bardzo dobrze....
Witam,mam dwie kosci geila po 512 MB, chciałem sie dowiedziec na ile ustawic, timing... bo co jakis czas pojawia mi sie niebieska strona z rzutem pamieci i resetuje mi sie komp... mam ustawione na: 2.5-6-3-3tamten problem juz rozwiazalem... chodzilo o pamiec wirtualna ktora byla za mala... teraz mam inny a mianowicie... podczas grania w np GTA San Andreas wylacza mi sie samoczynnie i nie jest...