No właśnie szukałem tych sterowników do laptopa pod Windowsa XP ale nie znalazłem...:/ Parametry:-Intel Core 2 Duo processor T5250(1.5 GHz, 667 MHz FSB, 2MB L2 Cache)-15.4" WXGA Acer CrystalBrite LCD-Up to 252 MB Mobile Intel Graphics Media Accelerator X3100-1GB DDR2120 GB HDD-802. 11 a/b/g WLANJak by sie komuś nudziło to może poszukać tych...
Mam dwa pytania. Czy karta graficzna X3100 jest lepsza od karty Geforce2 ??????BO mam taką do kupienia razem z laptopem. I nie wiem czy ona jest lepsza. Drugie pytanie: Czy harta X3100 może odtwarzać gry typu np. Fifa 07 ????Proszę o pomoc
Witam,posiadam k. grafiki Graphics Media Accelerator X3100i mam następujący problem. Zainstalowałem sterowniki dostarczane przez HP (aukcja w której kupilem lapka: http://www.allegro.pl/item374567440__hit_h...gb_120gb_.html)model: 6720si teraz po zainstalowaniu wszystkich sterów powinienem Wg was mieć 1621 pkt w 3dmark 03....
witam. Mam zamiar kupić sobie laptopa, i mam problem z wyborem, mam 1500zł. Który byście wybrali?? :: http://allegro.pl/item381239233_toshiba_l4...60gb_glare.htmlhttp://allegro.pl/item376447011_acer_5620_...x3100_wifi.htmlCzy lepszy jest: INTEL CELERON 540 1.86Ghz, od intel Pentium Dual CoreT2370 2 x 1,73 Ghz 1MB L2 cache. CZYM ONE SIĘ RÓŻNIĄ ??
ja bym nie bral dell'a. wszyscy znajomi byli z nimi po kilka razy w serwisie- palace sie karty i procesory. Jedynie Dell xz serii XPS jest godny polecenia ale cena jest rowniez wysoka. O wiele lepszym wyborem jest Acer - placisz za to co masz, pozniej HP i ToshibaPS. na tej grafice (Integrated Intel® Graphic Media Accelerator X3100) to nie...
ja bym nie bral dell'a. wszyscy znajomi byli z nimi po kilka razy w serwisie- palace sie karty i procesory. Jedynie Dell xz serii XPS jest godny polecenia ale cena jest rowniez wysoka. O wiele lepszym wyborem jest Acer - placisz za to co masz, pozniej HP i ToshibaPS. na tej grafice (Integrated Intel® Graphic Media Accelerator X3100) to nie...
Witam serdecznie na wstępie napisze że notebook ma służyć przede wszystkim do zastosowań:- Word, Exel i ogólnie zastosowania biurowe- Serfowanie po necie.- Do oglądania filmów.- Gry raczej nie , jeśli już to sporadycznie jakieś starsze wersje.- Najlepiej jakby miał 24 miesiące gwarancji.Notebook ma być bez systemu operacyjnego, ponieważ posiadam oryginalna wersję XP jeszcze nie instalowaną.Co...
Hejka kupiłem oto takiego laptopaLenovo Intel core 2 duo 1,5 GHZ ,2 GB Ram,Intel Grafhics X3100 ponoć dobiera sobie pamiec do 350 MB nie wiem HDD 108 GB,Płyta ASUSa .Czy w przyszłości moge wymienic na szybszy procesor i inne podzespoły? czy procki sa te same co w kopmach ? :rolleyes:Próbowałem gry F.E.A.R. Mortyr III 2008r,Frontline KURSK,YUO ARE EMPTY...
Jasne, że IBM choć ma wolniejszy procesor o 100Mhz to pracuje on szybciej, ten asus to jakieś nieporozumienie, jak producent daje 667 to po co montuje starsze modele pamięci? GMA X3100 nie jest super lepsza x1100, ale wiadomo że jak grać na takim laptopie to tylko w gry sprzed 4lat czy jakieś mniej rozbudowane graficznie strategie. IBM prezentuje...
Z tym się nie zgodzę. Karta grafiki to dość ważny element zestawu szczególnie patrząc przyszłościowo. Wiem to bo mimo iż w pracy posiadam kompa o całkiem mocnych podzespołach to przez słabą kartę graficzną nie jestem w stanie wykorzystać możliwości reszty kompa. A nie gram czy nic w tym stylu. Po prostu dobrze to widać przy "lekkiej" pracy z grafiką".Zresztą jak napisałem chce...
Nie chcę robić nowego tematu więc odgrzeje stary (po co zajmowac przestrzeń dyskową jeszcze raz )Mam juz monitor i zdecydowałem się na ten bez HDMI, jednak myślę nad zmiana platformy z AMD na intela. W tym tygodniu najpóźniej na początku przyszłego planuję zakupić elementy kompa.Proszę o jakąś alternatywę dla płyty głównej. Procesor to Intel E2160.Oczywiście nadal rozpatruje zintegrowana...
Witam.Przymierzam się do zakupienia notebooka dla żony. Niestety nazwy sprzętu komputerowego brzmią dla mnie jak obcy język, w którym potrafię powiedzieć dzień dobry itp. Tzn. coś tam łapię, ale nijak się to przekłada na większą wiedzę.Notebook będzie służył głównie do pracy (internet, word, excell) więc nie musi być super, hiper wydajny, ale ze względu na fakt, że obecnie posiadam marnego...