Infekcji żadnej tu nie widzę, więc wina leży po stronie dostawcy internetu.Kosmetyka:1) Do Notatnika wklej:Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager]"BootExecute"=hex(7):61,00,75,00,74,00,6f,00,63,00,68,00,65,00,63,00,6b,00,20,\ 00,61,00,75,00,74,00,6f,00,63,00,68,00,6b,00,20,00,2a,00,00,00,00,00Z Menu Notatnika...
Witam!Mam do sprzedania sprzęt: płytę główną ECS N2U400-A, procesor AMD Athlon XP 1700+, 1GB RAM-u KINGSTONE 400MHz, kartę graficzną GIGABYTE Ati Radeon 9550 128MB/128Bit.Sprzęt nie był mocno wykorzystywany (był w biurze, Word itp.), często czyszczony (odkurzacz), nie podkręcany.Stan bardzo dobry.A oto dane techniczne:ECS N2U400-A:Gniazdo procesora:...
Witam, na wstępie zaznaczam, że komputery to nie jest moja mocna strona... Komputer jest dość wiekowy i nie spodziewam się po nim fajerwerków ale działa dużo gorzej niż kiedyś. Ogólnie jest powolny. Wolno chodzą strony internetowe, przy włączonej jednej stroniy np. youtuba gdy podczas wyświetlania filmiku rusza się myszką obraz zatrzymuje się bądź kratkuje. Za wiele gierek nie mam ale odpalam...
KIEROWNICA LOGITECH FORMULA FORCE EX http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=950025674Disciples II Bunt Elfówhttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=955359180Saga Fallout http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=955359254COLIN McRAE RALLY http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=...
Witam mam karte Radeon 9550 ale jestem troszke zakłopotany ponieważ jak wejde w menedżer urządzeń-->kart graficzne to wycodzą mi 2 pozycjeRadeon 9550 oraz Radeon 9550 secondary. I w związku z tyym moje pytanie do was, dlaczego są tam dwie pozycje zamiast jednej.na dodatek...
witam, sprzedam karte graficzną GIGACUBE RADEON 9550XT EXTREME karta widziana jest przez system jako 9600 PRO ale działa na znacznie wyższych taktowaniach, po podkręceniu otrzymamy 9600 XTnawet po maksymalnym podkręceniu karta jest CICHUTKA128 Mb pamięci128 bit szyna pamięciduży radiatorcichutki wentylatorrdzeń 430MHz (o/c 460MHz)pamięci 560MHz (o/c...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
WitamMam do sprzedania kartę graficzną ATI Radeon 9550.Karta sprawuję się bardzo dobrze, ma pasywne chłodzenie, więc nie generuje żadnego hałasu. Nadaje się nie tylko do zastosowań biurowych, można grać płynnie na średnich detalach np w GTA San Andreas czy NFS Carbon. To jedna z cieszących się największym powodzeniem kart graficznych na AGP dzięki...
Od czasu kiedy moje słuchawki wreszcie kurier doniósł zastanawiam się czy zrobić jakąś krótką recenzję, bo co z tego że ja napiszejakie one są „super” i w ogóle kiedy dla niektórych audiofili nie będą one wystarczające...Ale… dla tych co mają 300zł i chcą te pieniądze przeznaczyć na słuchawki to raczej nie ma lepszego wyboru niż hd555.Zaczynając, na wstępie może podpowiem że...
Tutaj różnica w cenie to około 7 euro, wiec praktycznie żadna. Ceny biorę z amazon.deZe strony Zalmana wynika, ze największa różnica (nie licząc podświetlenia i kolorystyki) to powierzchnia rozpraszania. 6,817 dla Quiet i 8,544 dla Extreme. W tym wypadku chyba lepsza opcja będzie droższy model.Szybkie pytanie.Czy da się na ta...
Więc zgodnie z tym co pisał Brutus,użyłem tych programów i oto rezultaty(mam nadzieje że ktoś sie w tym połapie ):Pole WartośćKomputer System operacyjny Microsoft Windows XP ProfessionalDodatek service pack systemu operacyjnego -DirectX 4.09.00.0902 (DirectX 9.0b)Nazwa komputera ....Nazwa użytkownika xyz Płyta główna Typ procesora Unknown, 1833 MHz (11 x 167) 2600+Nazwa płyty głównej ASRock...
Witam. W 2004r. zakupiłem komputer, który niestety już w dniu zakupu furory nie robił (wbrew zapewnieniom miłego pana ze sklepu komputerowego, który twierdził, że na trzy lata wystarczy ). Chciałbym go nieco rozbudować, tak aby starsze gierki hulały (no i może jakimś cudem te nowsze na minimalnych detalach). Niestety karta ze specyfikacją mojego "złomka" gdzieś się zawieruszyła, więc...
Hej! jestescie moja ostatnia deska ratunku...dwa dni temu zrobilam format i musialam nalozyc na siebie sterowniki (tak stwierdzil moj sasiad) i nie mam dzwieku...w ogole! grafike juz dopasowalismy, ale z tym nie moge dac sobie rady:( mam system windows xp, nie mam plytki ze sterownikami.. w everescie mam tak:Pole WartośćKomputerSystem operacyjny Microsoft Windows XP ProfessionalDodatek...
Witam.Zdecydowałem się pop[rosić kogoś o pomoc, bo powoli ogarnia mnie dezorientacja.Ma dosyć stary komputer-Duron 1800 na płycie Epoxa KT400A, 1GB DDR, Geeforca 2 64 MB i do niedawna jeszcze dysk Seagate'a 40 GB. Na dysku tym zaczęły sypać się klastry. Wtedy zaczęły się też problemy z wieszaniem systemu. Średnio kilka razy na dzień, potem coraz częściej. Po prostu wszystko nieruchomieje,...