Skocz do zawartości

x660

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: x660

Wybór zasilacza.

Temat uważam za zamknięty.O to dwa zasilacze z którego wybiorę jeden;http://www.proline.pl/?p=EMX+EPM600AWTlubhttps://www.cooling.pl/seasonic-ss660km-x660-xseries-660w-80-plus-gold,produkt,552868.html

Simlock Samsung (stare i nowe modele) V4.0.4 - Nowa wersja

Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
  • Simlock Samsung
  • napisane 12 10 2007 09:36
  • Odpowiedzi: 70
  • Wyświetlenia: 252312

[win] Problem z uruchamianiem windows xp

witam ! mam taki mały problem, otóż od niedawna dzieje się coś niedobrego z moim komputerem ! jak włączam go to jest dobrze (włącza się monitor, ten dzwięk <takie pik>, czyli wszsytko ok) ale po jakichś 2-3 sekundach słyszę teki dżwięk jakbym restartował komputer, monitor się wyłącza, ta czynność samoistnie powtarza się wielokrotnie Smuteczek Wykrzyknik a włączam komuter w ten...
  • Oprogramowanie
  • napisane 02 06 2007 21:22
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2766

Simlock Samsung (stare i nowe modele) V4.0.4 - Nowa wersja

Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
  • Simlock Samsung
  • napisane 12 10 2007 09:36
  • Odpowiedzi: 70
  • Wyświetlenia: 252312

Jaka płyta główna i ram pod proc i7-2600K (lub i5-2500K)

Witam ciebie specjalnie na tej stronce zalogowałem się aby tobie pomóc.A więc tak gratuluje wyboru sandy bo jest to najlepsza platforma do gier.Co do płyty to nie wiem jakimi środkami dysponujesz ale bez wątpienia proponuje coś z...

Polskie menu Samsung i LG

Do ściągnięcia za darmo (rapidshare) u nas na stronie gsmpl.comw sekcji do pobrania znajdziecie archiwa spakowane pliki potrzebne do wgrania oprogramowania z językiem polski w Wasze telefony.Paczki zawierają zarówno flashery (programy do flashowania telefonów) jak i firmware, to jest pliki z oprogramowaniem pod dany model. LINK: http://gsmpl.com/index.php?id=Do_Pobraniaaktualnie do pobrania...

Problem ; Samsung x660

Witam . Mam problem z Samsungiem x660, otóż niedługo czeka mnie wymiana owego telefonu na nowy, chciałabym zostać przy starym numerze telefonu, chce zachować wszystko informację [ zdjęcia, numery ] wszystkie te dane mam zapisane na telefonie, czyli przy przełożeniu karty do nowego aparatu nie zachowam tych danych. Więc jak mogę przenieść zdjęcia i numery...

Simlock Samsung E250

Czesc podam Wam sposob na zdjecie simlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel...
  • Kosz
  • napisane 15 08 2008 10:25
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 4919

Simlock Samsung X660

Witam wszystkich i z góry dziękuję za pomoc.Mam pewien problem gdyż ściągałem simlocka z telefonu mojej dziewczyny metodą standardową przez wpisanie kodów. Kiedy zrobiłem to pierwszy raz usuwając simlock Ery telefon działał z kartą z jaką wpisywałem kod ale kiedy chciałem znowu zmienić operatora telefon działał po restarcie. Jednak gdy wbiłem kod i gdy na nowo go uruchamiałem znowu wyswietlała...
  • Simlock Samsung
  • napisane 20 10 2007 19:23
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 5673