Przeczytałem sobie dany artykuł. Lecz z przykrością musze stwierdzic ze jest tu przedstawiona tylko karta x700 a nie x700 pro . X700 pro jest wspomagane juz pamięciami DDR3 i bardzo wysokimi taktowaniami. I z tego co wyczytałem to 6600GT ma mniej jednostek szader i dlatego...
http://www.allegro.pl/item138402688_ati_ra...dr_agp_box.htmlhttp://www.allegro.pl/item136167105_ati_ra...es_box_agp.htmlporównując znalazełm jeszcze takiego radeona X1300 który ma wieksze taktowania rdzenia i pamieci to jest taka wersja czy to jakis blef?daje linkahttp://www.allegro.pl/item139083841_super_...fv_gw_wwa_.htmlRadeona X700 to odpuść sobie....
Wczoraj przeprowadzałem reinstalację i o mało mnie nie trafiło bowiem mam sterowniki na różnych płytach. Chciałbym zgrac wszystkie sterowniki na jedną płytę by szybciej przeprowadzic reinstalację. Mam - Nazwa płyty głównej MSI MS-7091 (Medion OEM) Typ procesora Intel Pentium 4 650, 3400 MHz (17 x 200) Mikroukład płyty głównej Intel Grantsdale i915P Karta wideo RADEON
Referencyjny RADEON X700 PRO, tak samo jak X700 XT, ma wiatraczek o zmiennej prędkości obrotowej. W trybach 2D jest cichy, w trybach 3D zaczyna naprawdę głośno hałasować. Może nawet irytować, zwłaszcza że podczas grania co chwilę zmienia prędkość obrotową, a więc i poziom emitowanego hałasu – raz jest cicho, za...
W sumie masz racje ale z AMD niema nic za tą kasę!!a procka zawsze można zmienić na np.Pentium 2.66 Hmm nie brał bym go x700 jest lepszy,w potoki ja bym sie nie zabierał,bo jednego 6200 spaliłem:/Każdy Pentium 4 jest do d***. Chyba nieumiejętnie podkręcałeś tego 6200. Mój testowany po odblokowaniu potoków na 12/6 i podkręcony do ok. 390/450MHz...
Witam, zainstalowałem windows 7 na medionie md 96500 i teraz mam problem ze sterownikami bo na oficjalnej stronie mediona nie ma sterowników pod win7 , jeżeli ktoś mógłby mi pomoć pobrać te sterowniki , głównie chodzi mi o sterowniki do płyty głównej bo to podstawa a najbardziej zależy mi na sterownikach do karty wifi i karty sieciowej ( RJ-45 ) gdyż nie mam internetu co do sterowników do...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
Patrzac na te dane to który jest lepszy:To jest pierwszy:Producent: POWERCOLOR licenced by ATIProducent chipsetu: ATIModel chipsetu: x700 DDR2Wielkość pamięci: 256 MB DDR3 128 bitTaktowanie rdzenia: 400 MhzTaktowanie pamięci: 533 MhzRAMDAC: 400 MHz (podwójny)Typ złącza: AGPx4, AGPx8Wyjscia/wyjścia: TV out, DVI, CRTChłodzenie: medziane + coolerObsługiwane...
zastanawiam sie nad kupnem karty garficznej na AGP. Wacham sie pomiedzy: -ATI RADEON RADEON X700 256MB DDR2 GAME FX a -ATI RADEON X1300 PRO 256 MB DDR2 128BIT. Co poradzicie? Cena do max. 350zł.Pytanie czy karta ma być nowa ? Czy wchodzi w gre kupno na allegro ?Szczerze mówiąc X700 samo bez przyrostka PRO jest...
Witam. Komputer (sama jednostka centralna) głównie będzie mi potrzebny do przeglądania stron internetowych, pracy na wordzie/excelu, oglądania filmów (meczów sportowych na internecie), no i czasem jakaś FIFA09 może być... najlepiej abyście mi coś doradzili (bo jestem ciemny tak na 50% )Najlepiej aby zmieścić się w pułapie 300zł (MOGĄ BYĆ UŻYWANE CZĘŚCI!)na razie sam coś takiego...
Bezprzewodowe z miejsca bym sobie darował. Logitech ma niestandardowy układ klawiszy, mi osobiście takie rzeczy przeskadzają. Najciekawiej wygląda ten a4Tech x700 ale nie wiem jak w praktyce się sprawuje - chociaz ostanio myszki a4Techa są bardzo chwalone więc może i klawiatury są w porządku
Witam, prosze o pomoc w szukaniu sterownikow do Sapphire Radeon X700 128MB mam nadzieje ze komuś uda sie znaleźć bo ja stracilem na to dużo czasu i nie znalazłem.Pozdrawiam.
Witam, byłem dość szczęśliwym posiadaczem następującej konfiguracji komputera: Pentium IV 3.0Ghz , ATI X700 i 1gb ramu. Ale że coś wolno mi gry działały postanowiłem zmienić kartę graf. Padło na EN9600 GT. Zainstalowałem wszystkie systemy przy okazji od nowa, najnowsze sterowniki do karty graf., najnowszego DirectX. Ale nadal nie jestem zadowolony z...