Skocz do zawartości

xerox 252

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: xerox 252

Logi - Win32:adware

Witam.Mam problem z komputerem otóż za pierwszym razem komputer się zawiesił po zrestartowaniu kompa przy wczytywaniu się windowsa resetował się formatowałem jedna partycje gdzie windwos się znajdował.Po jakoś tygodniu tez sam problem nastąpił wtedy wykryło mi Win32-Adware-gen[adw]. Zaniosłem dysk to wujka wykryło jakieś błędy na dysku naprawiło i na razie wszystko działa.Mam podejrzenie że to...

Logi - Prośba o interpretację

to wklejam logi z otlaOTL logfile created on: 2011-02-08 16:37:48 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.20.6 Folder = C:\Documents and Settings\Właściciel\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 6.0.2900.5512)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...

Logi - Profilaktyczna kontrola

ComboFix 08-08-28.06 - A 2008-08-29 19:54:08.2 - NTFSx86Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600.3.1250.1.1045.18.346 [GMT 2:00]Running from: C:\Documents and Settings\A\Pulpit\ComboFix.exe[color="red"][b]WARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE RECOVERY CONSOLE INSTALLED...

Logi - Dziwnie pracujący Windows XP

Witam, użyłem tych programów. tylko ten trzeci coś wykrył. Było tego w sumie 17 zainfekowanych plików. OTL logfile created on: 2011-04-25 15:20:05 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\xx.JA-B083A6CA62B9\DoctorWeb\QuarantineWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer...

Logi - Dziwnie pracujący Windows XP

Mam problem z XP. już raz tak miałem. chodzi o to że jak uruchamiam Google chrome to pokazuje mi taki komunikat: przeglądarka Google chrome wymaga systemu Windows XP lub nowszego. Niektóre funkcje mogą nie działać. o co tu chodzi???? to się stało nagle. podam logi może się przydadzą OTL logfile created on: 2011-04-24 13:03:24 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...

XEROX WorkCentre 7245 - długi czas oczekiwania na wydruk

Witam! Mam problem z urządzeniem wielofunkcyjnym XEROX WorkCentre 7245. Sprawa wygląda następująco, urządzenie jest podłączone sieciowo po LAN-ie, skonfigurowane i działa "prawie" poprawnie. W czasie gdy chcę coś wydrukować z komputera na którym urządzenie jest zainstalowane, lub zmienić ustawienia drukarki, itp. jest totalna zwiecha przez...

Przywracanie systemu z ukrytej partycji Recovery

Jaki komunikat? Bo nie mogę się połapać.Pojawia się ten komunikat: https://www.google.pl/search?q=efi+network+0+for+ipv4&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6lEAVcrFNIuu7gbu6IAY&ved=0CAgQ_AUoAg&biw=1309&bih=726#imgdii=_&imgrc=8Sc6ozX9-eQGnM%253A%3Bj-AJoqQ-7X3OAM%3Bhttp%253A%252F%252Flenovo-forums.ru%
  • Windows 8 i 8.1
  • napisane 10 03 2015 01:03
  • Odpowiedzi: 12
  • Wyświetlenia: 6682

Ocena Zestawu do gier

Witam mam pytanie czy ten zestaw pociągnie przez parę lat gry i czy nic tu się nie gryzie. Jestem otwarty na propozycje i wszystko jest do zmianyObudowa COOLERMASTER HAF 922 Black CaseZasilacz 750W PSU - POWERCOOL Modular 80+ & 12CM FanProcesor Intel Core i5 4 Core 3570K 3.4Ghz 6MB L3 CACHE (IvyBridge) (podkrecony) Chłodzenie proca Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU CoolerPlyta główna...

Logi - Zawieszanie się komputera

Oto co wyszło po załączeniu programu:All processes killed========== OTL ==========HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Default_Page_URL| /E : value set successfully!HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Start Page| /E : value set successfully!Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{9BB47C17-9C68-4BB3-B188-DD9AF0FD2A69}\...

Logi - Zawieszanie się komputera

Oto co wyszło po załączeniu programu:All processes killed========== OTL ==========HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Default_Page_URL| /E : value set successfully!HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Start Page| /E : value set successfully!Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{9BB47C17-9C68-4BB3-B188-DD9AF0FD2A69}\...

Przywracanie systemu z ukrytej partycji Recovery

Pobierasz parted magic(obraz iso) oraz program unetbootin. Przy pomocy tego drugiego(w miarę prosty, powinieneś się połapać co i jak) nagrywasz obraz na pendriva. Wpinasz tak przygotowanego pena i wybierasz bootowanie z niego.Ale z tego co widzę to ten program jest płatny :/ Dodam jeszcze, że jak w biosie przestawię bootowanie z UEFI na Legacy Support to wtedy w Boot Managerze jest widoczny...
  • Windows 8 i 8.1
  • napisane 10 03 2015 01:03
  • Odpowiedzi: 12
  • Wyświetlenia: 6682

Syf w programach/ które wyrzucic?/nie działa firefox

mam za dużo różnego rodzaju programów poinstalowanych, cześć odinstalowałem (nie ma ich na liście dodaj/usuń)ale zostały jakieś resztki i foldery w katalogu Program Files które nie chcę się skasować. proszę o info co to jest i jak sie tego pozbyć.Zaistniałe problemy (alfabetycznie):1) Advanced System Optimizer - zainstalowałem kiedyś taki programik, odinstalowałem go już ale zostały jakieś...
  • Oprogramowanie
  • napisane 28 03 2008 03:18
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2806

Drukarka do domu.

Trudno dobrać odpowiedni dla Ciebie sprzęt jeśli nie podałeś budżetu. Nie wiemy także, czy chcesz drukować w kolorze, czy wystarczy Ci druk czarno-biały. Te kryteria to podstawa, abyśmy mogli zaproponować Ci odpowiednie produkty. Na upartego, za 280 zł kupisz laserową, drukarkę mono firmy Xerox:...

Logi - Profilaktyczne sprawdzenie

WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...