WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Witam potrzebuje kod zabezpieczajacy do noki 5220Xpressmusic bo telefon kupiłem z kodem zabezpieczajacym i własnie niewiem jaki jest kod imei:355717/02/440934/4 prosiłbym o pomoc w tej sprawie
WitamZastanawiam się nad kupnem nowego fona mój aktualny to N73 znalazłem w komisie fona Xpressmusic5220 za 320 bez sima z ładowarką,kablem kartą sd 1 gb.Jak radzicie brać? Lekko mnie N73 wkurza czasami się zawiesi....
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Witam. Mam problem z wszystkimi aplikacjami (.exe) na komputerze. Przy próbie uruchomienia każdej z nich system każe mi wybrać wybrać program za pomocą, którego chcę otworzyć ten plik... Najprawdopodobniej złapałem jakiegoś dziada (czytaj wirusa), dlatego wklejam log'a z OTL:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-04-04 17:48:04 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...
Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...
Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...
Poradnik jak pozbyć się komunikatów typu: ważność certyfikatu wygasła, Błąd certyfikatu. Skontaktuj się z dostawcą aplikacji i certyfikat może być jeszcze nieważny, wygasły lub ust. danych telefonu są nieprawidłowe.Lista telefonów, których odblokujemy Symbian:Symbian Nokia 3250Symbian Nokia...
OTL logfile created on: 11/5/2012 10:13:15 PM - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\mirra\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000409 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7.48 Gb Total Physical Memory | 5.30 Gb Available Physical Memory |...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Zainstalował mi się Live Security Platinum. Uruchomiłem OTL w trybie awaryjnym i wybram opcje sprzatanie (niestety nie mam loga), następnie uruchomiłem komputer w normalnym trybie, wszystko działa dobrze. Zrobiłem loga OTL. Oto i one:OTL Extras logfile created on: 2012-08-20 20:06:06 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.58.1 Folder = C:\Users\Talia\Downloads64bit- Ultimate...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File...