WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam, przymierzam sie do zakupu nowego sprzetu Nie chce wykraczac ponad ustalona kwote, nic dokladac bo wyjdzie ze wydam 5k Bardzo spodobal mi sie sklep morele.net w ktorym mam odbior osobisty w swoim miescie wiec produkty wybieram z ich strony:)Wiec sprawa wyglada nastepujaco:Pocesor: AMD X4 Athlon II 630 95W 2.8 2MB 338,10 złPlyta glowna: MSI 770-G45 235,10 złRam: Good Ram DDR3 2048MB...
Hej z racji tego ze moja nagrywarka (LG GSA-H20L) zaczela wydawac dzwne dzwieki postanowilem szukac zastepstwa...na chwile obecna myślę nad: LG GH20NS10 -90zł Pioneer DVR-215 -90zł Samsung SH-S203P -86zł-na chwile obecna słaniam sie do kupa samsunga - najniższe czasy...
Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja Microsoft Windows SevenWyłączanie komunikatu...
Witam wszystkich. Mam maly problemik w zwiazku z tym, ze moj stary samsung crt 17" konczy swoj zywot. Chcialbym sie przerzucic na lcd ale musi to byc cos dobrego...Mysle nad 19" panorama. Prosze o polecenie jakies bdb monitora w cenie do 1500zł. Oczywiscie gry/internet/filmy. Mam jeszcze pytanko, poniewaz obilo mi sie o uszy cos w stylu...
witam!mam nastepujacy problem z kompem:zacina sie podczas grania (niestety rowniez w starsze gry i na niskich ustawieniach grafiki)wyglada to tak ze obraz sie zatrzymuje a dzwiek idzie dalejpo chwili dzwiek sie zacina (efekt jak przy zacinajacej sie plycie)po czym rowniez dzwiek...
GeForce fx5200 128 mbamd athlon 2500+ xpkarta dzwiekowa zintegrowana256 ddramplyta glowna via kt4avsamsung 80gbzintegrowana karta dzwiekowakarta sieciowaza ile to próbować sprzedać oczywiscie wlacznie z obudowa?
Witam, niedawno zakupilem laptop hp omnibook 6100. Sprzet jest w super stanie, wszystko dziala w jak najlepszym porzadku z wyjatkiem karty dzwiekowej. Mianowicie wydobywaja sie z niej trzaski i szumy, ktore zdecydowanie nasilaja sie kiedy ruszam myszka badz dotykam touchpada, podczas korzystania z programow (cos...
mam problem z sterownikami dzwiekowymi mialem formata i nie mialem plyty z sterownikami i nie moge ich nigdzie znalesc HELP!! plyta głowna Komputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Nazwa komputera ...
Witam!Potrzebuje porady w sprawie nastepujacej: komputer zawiesza mi sie chwile po wylaczeniu programu PowerDVD 7. Dzieje sie tak tylko wtedy, gdy byla odtwarzana jakas plyta, np z filmem. WinDVD 8 zachowuje sie podobnie, natomiast Windows Media Player 11 nawet nie chce wejsc do menu plyty. Problem pojawil sie, gdy zrobilem przesiadke z dysku ATA i systemem XP z SP1 na dysk SATA i XP z...
WitamChcialbym sie was poradzic w sprawie zakupu nowego kompa(nie chodzi o sam piec ale o calosc) moge dac troche ponad 4000zl ale nie za duzo, komp bedzie slużyl w szczegulnosci do gier!! Chce kupic optymalny sprzet bo ciezko sie napier******* zeby zarobic ta kase! Mam nadzieje ze mi pomozecie.Karta GraficznaGeForce 8800 GTS Gigabyte 320MB TV & 2x DVI (PCI-E) takie cos sobie...
Jakis czas temu kupilem sobie używany komputer, wtedy głównie jako maszynę do pisania pracy dyplomowej. Jego parametry to Płyta główna ECS K7VZA rev.3, Duron 800 Mhz, 256Mb PC133 SDRAM, GeForce 4MX440 SE, zasilacz Maxpower 250W, 2 Dyski Samsung w sumie 28GB Ta konfiguracja działa jak należy jednak zachcialo mi sie wlożyc do niego lepszy procesor wiec...
Chciałem przywrócić do życia swój stary komputer, bo tak tylko stoi i się kurzy, jednak nie mogę przejść procesu instalacji XP.Sprzęt:Procesor: Intel Core 2 Duo 2400 MHz (4 x 600)Grafika: Gigabyte NVIDIA GeForce 8600 GTS (256 MB)Pamięć: 2x1GB DDR2 GeilDysk: SAMSUNG HD080HJ SATA 80GBKażda próba instalacji kończy się bluescreenem z błędem: 0x0000007B....