WprowadzenieMiesiąc temu kupiłem telefon LG Optimus Black, który pojawił się na rynku w drugim kwartale 2011 roku, więc jest to całkiem świeży model. Równocześnie z nim pojawiły się też dwa inne modele, LG Optimux 2X oraz LG Optimus 3D. Czy dobrze zrobiłem wybierając akurat ten model? Za chwile się przekonamy. WyposażenieW eleganckim pudełku, zamykanym na...
Witam. Dziś do zamiany mam.. W świetnym stanie, z *ORYGINALNYM WINDOWSEM XP* komputer! Nie jest wcale stary, za to dobry, solidny i wydajny. Bez zarzutu działają na nim systemy: Windows XP, Windows 7, BackTrack/Linux; nie ma żadnych "lagów", "przycinek", "zacinek", etc. Komputer chcę zamienić na dobrego laptopa, ponieważ...
Witam,Do tej pory korzystałem z Win7 PRO 32 bit na dysku samsung 160GB, komp ciągle mi się zacinał. Dziś kupiłem samsunga 500GB HM500JJ i zainstalowałem na nim Win7 64bit. Win się zaktualizowałem, następnie zainstalowałem nortona 360 oraz Malwarebytes anti malware. Jakie było moje zdziwienie gdy po tych czynnościach komp się znów zaciął;/. Liczyłem na...
Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za wszelką cenę by wprowadzić na rynek coś innowacyjnego. I tutaj...
Witam, ostatnio chciałem pobrać sobie Avasta. Wchodzę na stronę Avasta. Przeglądarka wyświetla komunikat, że nie znaleziono strony. Tak samo z innymi stronami typu instalki oraz innymi antywirusami. Próbowałem też pobrać innymi przeglądarkami - Opera, Mozilla, IE - nadal ten komunikat. Strona Microsoftu również nie...
witam wszystkich od trzech dni wyskakuje mi taki komunikat 1 lub dwa razy dzienniestop:C000021a- błąd krytyczny systemuproces systemowy windows subsystem zakończył się niespodziewanie ze stanem 0xC0000005(0x75e61941 0x011cf244)system został zamkniętyrozpoczynanie zrzucania pamięci fizycznejzrzut pamięci fizycznej został zakończonypo...
Dysk zwalnia i się zacina Co robićPost przez bialasek09 » 04.07.2011 (Pn) 14:37jest to nowy dysk.Bo mój poprzedni Samsung 250GB 7200rpm SATA2 16MB (HD252HJ) Strasznie się zacinał i spowalniał komputer (od nowości).dlatego po roku używania tamtego dysku postanowiłem...
Witam, jakiś czas temu mój komp zaczął nieco mulić, dodatkowo wariuje stacja dyskietek - wydaje co chwilę odgłosy jakby czytała dyskietkę, mruga lampka. Sprawdziłem wcześniej logi z HijackThis i podejrzanie wygląda plik/proces algv.exeDodam tez, ze moj antywirus (AVG) nic nie wykrywa, natomiast skaner online ESETNOD32 wykrywa jakies infekcje na kazdym pendrive'ie, który zostaje podlaczony...
Witam,Również złapałem tego "antywirusa", przez którego nie mogę uruchamiać żadnych programów, nawet wyłączyć laptopa. Zrobiłem raport logów OTLem, które przesyłam poniżej. Mam nadzieję, że pomożecie mi to usunąć.I raport OTLAll processes killed========== OTL ==========Registry key...
Tak więc tydzień temu zakupiłem oto tą płytę główną ze zintegrowanym procesorem Intel Atom D410 Całość wygląda tak o Do tego dysk twardy WD Caviar Green WD5000AADS 500GB, oraz jedną kość RAM DDR2 Kingstona 1GB 800MHz Testy Przeprowadziłem test zapisu plików na dysku 512MB root@debian:~# dd if=/dev/sda6 of=/dev/null bs=512 count=10000001000000+0 przeczytanych recordów 1000000+0 zapisanych...
Gdy podłączymy nasz komputer w świat internetu to musimy zaopatrzyć się w dobry program, który zapobiegnie przedostaniu się wirusów na nasz dysk. Gdy nie zakupimy oprogramowania przeciwdziałającemu wirusom, możemy się spodziewać, że nasz komputer będzie zachowywał się przeróżnie albo...
Witam,mam do sprzedania kilkadziesiąt sztuk takich urządzeń, wszystko wykonane przy pomocy profesjonalnych maszyn, a nie ręcznie w domu.Wygląd, rozmiar i funkcjonalność identyczna jak zaprezentowano na filmikach czy też na fotkach (jedynie kable od diod LED mogą się różnić oraz mocowanie kabli do urządzenia). Nie jest wymagana instalacja żadnego dodatkowego oprogramowania i...
Dzień dobry wszystkim! (dla mnie nie taki dobry ten dzień...)Ostatnio mój komputer zaczął mi coraz gorzej działać! A oto problemy które mam:1.Zawsze kiedy uruchomię komputer, ukazuje mi się ten komunikat:Co on może oznaczać?2.Po jakimś czasie pracy komputer nagle zaczyna się zacinać. Co z nim jest?Zaczyna mnie to...