Skocz do zawartości

zamienniki do epson sx 125

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: zamienniki do epson sx 125

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...

Logi - System się zacina

Witam. posiadam eset smart security(codziennie aktualizowanego nawet pare razy)lecz cos mi znow system tnie prosze o sprawdzenie loga!Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 03:35:54, on 2008-06-20Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512)Boot mode: NormalRunning...

Logi - Usunięcie trojana

Co powinieniem zafixować aby pozbyć się trojana Win32:Gothic [Trj]. Tylko avast go wyczytuje.OTO LOG Z COBOFIXComboFix 08-01-03.3 - Syku 2008-01-06 10:26:15.1 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.2534 [GMT 1:00]Running from: I:\Syku\Programy\ComboFix.exe * Created a new restore...

Zamienniki tuszy Brother LC 985

Witam. Chcę kupić drukarkę Brothera DPD-J515W, która chodzi na tusz podany w temacie i zastanawiam się jakie zamienniki byłyby do niej najlepsze. Na Allegro znalazłem imponujący zestaw 10 tuszy "0x TUSZ BROTHER DCP-J125 DCP-J315W DCP-J515W 985" http://allegro.pl/10x-tusz-brother-dcp-j

nieoryginalne tusze

Teoretycznie jaką różnice masz na myśli ? każdy druk z czasem płowieje . do zdjęć w drukarkach atramentowych , też jest rodzaj specjalnego tuszu do nich , jeżeli jednak chcesz mieć jakość i trwałość odpuść sobie drukowanie w domu . najlepsze moim zdaniem i tak na zawsze zostaną zdjęcia z Odbitek z kliszy ,a nie te drukowane . Zreszta , nie kalkuluje sie drukowac zdjąć w domu w porównaniu z...

Jaki tusz wybrać

Jeżeli drukarka współpracuje z zamiennikami, to raczej nie ma znaczenia marka zamienników. Inaczej sprawa ma się co do jakości, najtańsze zamienniki mogą przysychać, a jakość druków pozostawiać wiele do życzenia - 4 zł za sztukę to, jak dla mnie, trochę podejrzanie tanio. Ja do...

jaka drukarka z tanimi tuszami?

Są teraz zamienniki do atramentowych, czteronabojowych Brotherów i Epsonów, które można już kupić za 10zł sztuka. Do innych Brother i Epson czasami trzeba zapłacić kilkanaście złotych. . Ogólnie rzecz biorąc to tanie i dobre drukowanie - nie stwarzają problemów, można wymieniać...

Atramentowa drukarka do zdjęć amatorskich

Witam, chciałbym zakupić drukarkę atramentową a raczej urządzenie wielofunkcyjne, które przede wszystkim będzie służyło do wydruku fotografii w formacie 10x15 - amatorskich.Obecna moja drukarka to Epson SX115 ale są z nią problemy głównie z tuszami - identyfikacja.Nowa drukarka nie powinna sprawiać problemów z ...

Urządzenie wielofunkcyjne 400pln

Wiem,że ten temat pewnie był już poruszany, ale nie znalazłem rozwiązania mojego problemu. Mam zamiar kupic takie urządzenie wielofunkcyjne właśnie do 400 zł. Nie moge się nawet zdecydowac co do wyboru producenta. Najwazniejsze informacje dodatkowe: - będe drukował raczej spore ilości czarnobiałego tekstu i schematów, czasem jakieś kolorowe zdjęcia czy rysunki - najważniejsze jest dostep do...
  • Archiwum
  • napisane 23 02 2008 01:57
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2561

Epson SX130 - jaki sposób na tanie drukowanie? Jakie objawy braku tuszu?

Ostatnio dostałem od koleżanki urządzenie wielkofunkcyjne Epson SX130, które oddała mi chcąc pozbyć się starego sprzętu. Oczywiście skorzystałem z okazji, bo poprzednie urządzenie wielofunkcyjne przenieśliśmy w inne miejsce.Próbowałem ją uruchomić, niestety migały lampki tuszu i papieru - koleżanka oczywiście wspominała o braku atramentu, więc dla mnie to...

jaka drukarka z tanimi tuszami?

z zamiennikami do brothera raczej nie ma problemu, lepiej tylko przed zakupem sprawdzić czy do danego modelu są już zamieniki, jak się kupuje nowy model to czasami trzeba czekać rok, dwa na to aż wprowadzą zamienniki (przynajmniej tak mi powiedział gość od zamienników actis i...

Tanie urządzenie wielofunkcyjne tanie zmieniki tuszy

Witam potrzebuje tanie urządzanie wielofunkcyjne koszt jak najtańsze a dobre. Tusze nalepiwszy z wbudowanymi głowicami tak jak w HP bo można je w każdej chwili odetkać ciepła wada.Miałem epsona stylus 4450 i dcp-j315w i w epsonie po 3 latach głowice zaschły i do wyrzucania drukarka a w dcp-j315w po 2 latach żółty...

Komputer w przediale cenowym 1500-1800 zł

WitamPrzymierzam się do kupna kompa, po 7miu latach staruszek odmawia posłuszeństwa mimo to dzielnie się trzyma. Czas wymiany jest spowodowany oprócz złym stanem obecnego jest powoli powoli zbliżająca się premiera Diablo 3.Ogólnie zarys komputera jest taki, aby starczył na 3 lata spokojnie i wtedy aby wydać podobną gotówkę na kolejny który starczy na kolejny przedział czasowy i tak w kółko -...

Jakie urządzenie wielofunkcyjne do 250 zł ?

Witam.Mam zamiar nabyć urządzenie wielofunkcyjne do domowego użytku. Dużo drukuje czarnego tekstu, mniej kolorowych fotografii (ale drukuje, więc laserówka odpada). Drukarka musi być tania w eksploatacji, tusze(oryginalne, zamienniki) muszą być do niej bardzo tanie i co jest ważne tusze muszą mieć osobne naboje.W moim HP PSC 1410 ...