Czesc podam Wam sposob na zdjeciesimlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy...
Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęciesimlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś...
Z powodu że wielu piszę na forum o zdjęciuSimlocka z telefonu xxx, postanowiłem stworzyć krótki tutorial - dotyczy on telefonów Nokia.Uwaga: Przez zdjęcieSimlocka na telefonie, tracisz jego gwarancję.Krok 1: Do ...
Wpisz w googla samsungsimlock i zobacz trzecia pozycje od gory. Sprawdzalem dziala, podobno robia wszystkie samsungi. Ja tak zdjalem z SGH-i780Mam problem.. przeszukałam i forum i nigdzie nie znalazłam sposobu na usunięcie simlocka na...
WitamMam problem ze zdjęciemsimlocka w tym telefonie. Otóż wszystko robię z instrukcjami podanymi na tej stronce: http://peb.pl/komorki/107769-samsung-e250-...eczajacy-2.html , lecz nie wychodzi. Po przeczytaniu tego całego tematu wywnioskowałem, że tylko u mnie (po zakończeniu...
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu ...
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu ...
Witam!Przekopałem już chyba wszystko co jest na ten temat w internecie. Jedyne, najświeższe posty znalazłem z 2009 roku ale i tam nie ma nic na ten temat. Chcę zdjąć blokadę simlock z Samsunga F300 lecz za pomocą przedstawionego sposobu na tym forum (za pomocą programu Samsung...
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 i J7001 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu ...
Opis: Witam, mam do zaoferowania nowy, świeżo wzięty z magazynu Play Samsung Galaxy S Advance. Telefon oczywiście w pełni sprawny, bez simlocka, odfoliowany tylko w celu sprawdzenia stanu i sprawności [kupione w e-Shopie Play, nie w salonie także wypada sprawdzić przed sprzedażą :)]. Tego, że pełen zestaw i pełna...