Dziękie wielkie za odpowiedź, ok więc klikam na edytor wizualny. A jak wklei zdjęcia? Klikam na wstaw/ edytuj obraz, pojawia się okienko z URL obrazka Opis obrazka Wyrównanie Rozmiary xRamka Pionowy odstęp itdNiech mi ktos napisze jak wkleic zdjęcia, będe bardzo wdzięczna!!Zamiast korzystać z edytora...
Witam serdecznie.To mój pierwszy post na forum. Zazwyczaj spotykane problemy rozwiązuję korzystając już z wcześniej zadawanych pytań, tym razem jest innaczej.Mój problem jest następujący.Dane sprzętowe:Płyta główna - Asrock ALiveNF4G-DVI ( Socket AM2)Procesor - AMD Sempron™ Processor 3200+ (1,8GHz)Grafika - nVIDIA GeForce 6600 PCI-EDysk - WDC WD800JD-75MSA3 (74 GB) - SATA IINapęd -...
Witam do sprzedarzy są następujące części, które wczesniej chodziły razem. Procesor Sempron 2200+ chodzący stabilnie u mnie jako 2800+ - czyli 2Ghz ! Do tego dorzucam za darmo świetny cooler Xilence, tak że normalnie pracujący proc ma ok. 43 C, w stesie 47 C. tak więc mogę śmiało napisac, ze to procesor sprawny na 137% czemu ? patrz obrazek...
Witam, posiadam Sagema My-411x. Niestety jest zablokowany simlockiem. Normalnie zdjęcie w serwisie kosztuje od 60 zł. Nie posiadam również kabla usb do niego. Ostatnio szukając własnie tego kabelka natrafiłem na ciekawą ofertą z dodatkowym kabelkiem, dzięki któremu podobno można zdjąć simlocka.Poniżej linki do...
Witam,LG KS360, kupiony w Anglii w Orange. Poszukuje darmowego programu lub innego sposobu na zdjęcie simlocka z tego telefonu.Pozdrawiam też szukam taniego sposobu na zdjęciesimloka z tego modelu (orange kupiony w Polsce). Może ktoś...
Witam wie ktoś jak usunąć blokadę sim-lock (ale za darmo) ?Mam angielskiego sagema c5-3 simlock jest na sieć Virgin mobile i zależy mi na zdjęciu simlocka.Może ktoś mi pomóc ?? i co naj ważniejsze jak usunąć tą blokade ??Pozdrawiam
Kpiłem telefon sagem my401c w sieci T-Mobile uk i chciałbym go podarować osobie mieszkającej w Polsce , czy możliwe jest zdjęciesimloka w kraju i ile to kosztuje.
tu masz link do mojej, całkowicie samodzielnie opracowanej strony, bez wykorzystania jakiegokolwiek szablonu. Może nie najładniejszej, niektóre komendy można zmienić na krótsze, ale będzie całkowicie legalnie.http://www.jotgie.republika.pl/I choć możesz sobie sam ściągnąć kod html przez przeglądarkę to zamieszczam niżej pełen kod tej strony (index.html). Wyrażam zgodę na dowolne wykorzystanie...
HP EliteBook 840 G1 16GB SSD 256GB MLC ! W10 Pro Wszystkie zdjęcia urządzenia przedstawiają sprzedawany egzemplarz. Urządzenie w idealnym stanie wizualnym oraz technicznym. Bez rys ora przebarwień. Stan oceniam jako bdb. Dysk od zakupu urządzenia ma przepracowane zaledwie 19dni Czas działania na baterii ok. 3 godz. Specyfikacja Techniczna:...
Witam,mam problem z wtyczką Adobe Flash Player ciągłe wychodzi komunikat że Adobe Flash Player został zablokowany używam google chrome sprawdzałem na innych przeglądarkach i to samo .Mam widnowsa 10 chrome jest najnowsze tak samo wtyczka Adobe Flash Player próbowałem jeszcze raz instalować wtyczkę,przeglądarkę i nic to. nie pomaga .Proszę o pomoc . Dodaje dwa
Prosty darmowy szablon do radia na SHOUTcast V1.9.8 . Polecam darmowy hosting radiowy: Myradiostream.comWygląd: Consciousness.ct8.plPobierz: consciousness.rar (link będzie zawsze aktualizowany do najnowszej wersji) Szablon zawiera: Język: angielski i polski Motyw: ciemny i...
10 linków Trust Flow z prywatnego zaplecza SEO z historią!Prywatne, sprawdzone linki z domen cechujących się wysokimi współczynnikami Trust Flow i Citation Flow to podstawa współczesnego pozycjonowania. Jeżeli chcesz, aby twoja strona firmowa, sklep online, blog, katalog lub forum dyskusyjne było wysoko w Google na najważniejsze dla branży frazy kluczowe - profil linkowy pozycjonowanej strony...