WitamNa sprzedanie mam: * Samsung AVILA - IDEAŁ jak NOWY... sprawdź:http://allegro.pl/show_item.php?item=1559933281* Sony Ericsson XPERIA X10 mini - NOWY!!! sparwdź:http://allegro.pl/show_item.php?item=1553760188* Nokia 5130 - super MUZYCZNY kombajn.... sprawdź:http://allegro.pl/nowy-nokia-5130-super-stan-bez-
Witam mam w domu sieć domową poprzez router linsys e3000 podłączony jest laptop oraz TV LED Samsung UB40 Widza sie wszyscy w sieci domowej , udostepnione sa pliki , moge ogladac zdjecia muzyke i filmy z laptopa po przez program "pc share manager" ale niestety nie wiem...
witam Wszystkich tu goia. czy znajde tu kogoś kto pomoże mi ściągnąć simloka z noki 1650 IMEI:359565018716596,lub z samsunga SGH-C260 IMEI: 353671024589104 ,dostałam niemiecki z sieci o2Z góry dziękuje
OLT. TxtOTL logfile created on: 2012-09-16 15:40:56 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.61.5 Folder = C:\Documents and Settings\o e m\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 2 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Witam, jakiś czas temu mój komp zaczął nieco mulić, dodatkowo wariuje stacja dyskietek - wydaje co chwilę odgłosy jakby czytała dyskietkę, mruga lampka. Sprawdziłem wcześniej logi z HijackThis i podejrzanie wygląda plik/proces algv.exeDodam tez, ze moj antywirus (AVG) nic nie wykrywa, natomiast skaner online ESETNOD32 wykrywa jakies infekcje na kazdym pendrive'ie, który zostaje podlaczony...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Ostatnio dosyć nieregularnie wyskakuje mi blue screen z błędem 0x7f (0 0 0 0) bez żadnego dodatkowego komunikatu.Zrobiłem memtesta korzystając z pld rescue cd oraz chkdsk dysku c:\ Nic nie wykazały.Załączam logi z OTL i proszę o pomoc:OTL logfile created on: 2012-05-31 11:22:36 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.44.0 Folder = g:\Moje dokumenty\DownloadsWindows XP Professional...
Witam. Sprzedam części z mojego zestawu. Na każdą z części posiadam paragon, jest więc gwarancja, z reguły 2 lub 3-letnia liczona od momentu zakupu. Większość z komponentów została zakupiona we wrześniu lub październiku 2013. Monitor kupiłem w listopadzie, a kartę graficzną w połowie lutego 2014. Posiadam oryginalne pudełka, paragony i płyty z oprogramowaniem oraz komponenty, które...
Soft android 2.3.6 bez Brandu sieciowego i dodatków sieciowych typu ikon internetu itp. danego operatora w oprogramowaniu.Fabryczne Oprogramowanie SamsungaBez Simlocka, czyli na wszystkie karty SIMTELEFONY NOWE !Folia fabryczna na ekraniewszystkie akcesoria fabrycznie...
Witam,Do tej pory korzystałem z Win7 PRO 32 bit na dysku samsung 160GB, komp ciągle mi się zacinał. Dziś kupiłem samsunga 500GB HM500JJ i zainstalowałem na nim Win7 64bit. Win się zaktualizowałem, następnie zainstalowałem nortona 360 oraz Malwarebytes anti malware. Jakie było moje zdziwienie gdy po tych czynnościach...