proszę o kod do zdjęciasimlocka w telefonie LG KU990 imei 354935025053751proszęo wysłanie kodów na gg 7805653z góry dziękiSprawdz wersje softu jezeli jest stara to istnieje mozliwosc za darmo po kablu USB. Koszt kodu kolega troche zawyzyl...
Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęciesimlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś...
Dziękie wielkie za odpowiedź, ok więc klikam na edytor wizualny. A jak wklei zdjęcia? Klikam na wstaw/ edytuj obraz, pojawia się okienko z URL obrazka Opis obrazka Wyrównanie Rozmiary xRamka Pionowy odstęp itdNiech mi ktos napisze jak wkleic zdjęcia, będe bardzo wdzięczna!!Zamiast korzystać z edytora...
Z powodu że wielu piszę na forum o zdjęciuSimlocka z telefonu xxx, postanowiłem stworzyć krótki tutorial - dotyczy on telefonów Nokia.Uwaga: Przez zdjęcieSimlocka na telefonie, tracisz jego gwarancję.Krok 1: Do ...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Witam oto sposób na darmowezdjęcie sim-locka z Samsunga G600 1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu ...
Witam. Sprzedam części z mojego zestawu. Na każdą z części posiadam paragon, jest więc gwarancja, z reguły 2 lub 3-letnia liczona od momentu zakupu. Większość z komponentów została zakupiona we wrześniu lub październiku 2013. Monitor kupiłem w listopadzie, a kartę graficzną w połowie lutego 2014. Posiadam oryginalne pudełka, paragony i płyty z oprogramowaniem oraz komponenty, które...
Witam serdecznie.To mój pierwszy post na forum. Zazwyczaj spotykane problemy rozwiązuję korzystając już z wcześniej zadawanych pytań, tym razem jest innaczej.Mój problem jest następujący.Dane sprzętowe:Płyta główna - Asrock ALiveNF4G-DVI ( Socket AM2)Procesor - AMD Sempron™ Processor 3200+ (1,8GHz)Grafika - nVIDIA GeForce 6600 PCI-EDysk - WDC WD800JD-75MSA3 (74 GB) - SATA IINapęd -...
CODE-BOXComboFix 09-03-23.01 - Karol 2009-03-25 19:28:34.5 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1250.1.1045.18.3582.2943 [GMT 1:00]Uruchomiony z: c:\documents and settings\Karol\Pulpit\ComboFix.exeUżyto następujących komend :: c:\documents and settings\Karol\Pulpit\CFScript.txtAV: Kaspersky Anti-Virus *On-access scanning disabled*...
Witam, posiadam Sagema My-411x. Niestety jest zablokowany simlockiem. Normalnie zdjęcie w serwisie kosztuje od 60 zł. Nie posiadam również kabla usb do niego. Ostatnio szukając własnie tego kabelka natrafiłem na ciekawą ofertą z dodatkowym kabelkiem, dzięki któremu podobno można zdjąć ...
Witam oto sposób na darmowezdjęcie sim-locka z Samsunga G600 i J7001 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu ...
istnieje może sposób zdjęciasimlock z tego telefonu bez kabelka serwisowego np. za pomocą kodów plz pomóżcie dajcie mi pomysł na zdjęciesimlocka za darmo
Simlocka z KU990 można zdjąc kablem USB od tego telefonu.A oto jak go zdjąc:ściągamy paczke lg.rarInstalujemy LGMDP World Edition,robimy backup Nv,uruchamiamy lg3g,zaznaczamy direct unlock i klikamy na Apply Jobs,po zdjęciusimlocka...