Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu –...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z...
Manta MM-1500 Thor Zestaw głośnikowy 5.1Zestaw głośnikowy MM1500 pozwala na otrzymanie w warunkach domowych prawdziwego dźwięku 3D. Sześć głośników to ilość wystarczająca aby odbiorca poczuł się jak w kinie. Umożliwiają uzyskanie dźwięku...
LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował: jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem...
GTX 980 to karta bez sensu. GTX 970 kosztuję 1500-1600 złotych (a nie prawie 2300...), a jest ledwo jakieś 15% wolniejszy. Zdecydowanie karta do wymiany nahttp://www.morele.net/karta-graficzna-evga-geforce-gtx-970-ssc-acx-2-0-4gb-gddr5-256-bit-hdmi-dvi-3xdp-04g-p4-3975-kr-713997/ Za niewiele więcej jest 850 Evo z dwukronie wyższą...
Witam. W tym temacie mam do zaoferowania następujące przedmioty:1. Działający przewodowy router TP-Link TL-R402M (10 zł + KW) Stan wizualny 9/10, ma drobne zabrudzenia na górze. W komplecie zasilacz, oryginalna instrukcja (kiedyś wylała się na nią woda, więc jest trochę... pomięta, czy jak to określić) i oryginalne pudełko (stan wizualny 7/10). Router działa, rzadko kiedy zrywa...
Witam wszystkich , chciałbym sobie złożyć komputer który da rade w najnowszych grach i spełni moje wymagania do tworzenia muzkyki.Do muzyki wiem czego mi potrzeba, ale co do gier musze zapytać was o zdanie, mam na oku pare komponentów które mnie by chyba zadawalały , ale nie jestem pewnien czy po złożeniu tego w całość,wszystko będzie zgodnie grało, to znaczy np. procesor z płytą główną, karta...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z...
Dzień dobry,Chciałbym ulepszyć mój zestaw MB + procesor / ewentualnie cały komputer. Aktualny zestaw to: - AMD Phenom II x4 925 2.80 GHz- Asus M4A77TD 770- DDR3 8GB 1333 MHz albo 1600 MHz nie jestem pewien- AMD Radeon HD 7870 Gigabyte 2GBreszta zasadniczo nie istotna.Chciałem wymienić w zasadzie tylko układ Proc +...