WITAMYOTO POLECANE ZESTAWYKOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWYKOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie...
Witajcie, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajrzałem tutaj przypadkowo podczas przeglądania for internetowych. A więc zaczynajmy !1. Czym są pamięci RAM ? Jest to tzw. pamięć operacyjna w której programy typu: (Windows/Linux , przeglądarki, gry, komunikatory, dokumenty i inne) przechowują pliki, do których procesor ma szybki dostęp, znacznie szybszy niż w wypadku dysku stałego - dysku...
WitamMam do zaoferowania fantastyczny designerski zestawkomputerowy w bardzo dobrym stanie.W zestawie znajdziemy desktop w pięknej obudowie Aerocool z zaawansowanymi komponentami. Wysokiej klasy monitor Sony 19 cali z matrycą MVA Premium. Rewelacyjne głośniki Creative 7.1....
Witam wszystkich forumowiczów Otóż chciałbym kupić monitor 24 calowy LED do 800zł. Będzie on mi służył przede wszystkim do przeglądania internetu, oglądania filmów (często) i od czasu do czasu do grania. Najważniejsze elementy dla mnie to przede wszystkim dobre kąty widzenia, równomierne podświetlanie, dobry kontrast oraz wejścia DVI, HDMI. W swoim PC-cie nie mam wejścia HDMI, ale...
WprowadzenieMiesiąc temu kupiłem telefon LG Optimus Black, który pojawił się na rynku w drugim kwartale 2011 roku, więc jest to całkiem świeży model. Równocześnie z nim pojawiły się też dwa inne modele, LG Optimux 2X oraz LG Optimus 3D. Czy dobrze zrobiłem wybierając akurat ten model? Za chwile się przekonamy. WyposażenieW eleganckim pudełku, zamykanym na...
Witam wszystkich. Chciałbym kupić 6 monitorów Eizo FlexScan EV 2450 i chciałbym prosić o pomoc w złożeniu zestawukomputerowego za około 6000 PLN. Dostałem propozycję od firmy z taka konfiguracją : 1 PROCESOR CPU INTEL CORE I7 6700K 4.0 BOX 8MB VGA HD530 91W...
Wygląda na to że będzie to trzeba przenieść do "zestawykomputerowe".Komputer będzie stosowany głównie do obróbki filmów i gier, patrząc na ceny zestaw z LGA 1155 kosztami wyszedłby podobnie. Dłuuugo myślałem nad i5/i7, stwierdziłem jednak że mam tyle pieniędzy aby...
Witam!Chciałbym prosić o poradę jak mógłbym zmodernizować mój zestawkomputerowy głównie pod kątem gier. Do dyspozycji mam gdzieś około 1000-1500zł.Oto parametry aktualnie posiadanego zetsawu:Procesor: DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz (12 x 200)Płyta Główna: Gigabyte GA-G31M-S2CPamięć RAM: 3072 MB ...
Cześć, zachęcam do wzięcia udziału w aukcjach, na których sprzedaję dużą ilość niesprawdzonego sprzętu komputerowego. Po więcej szczegółów zapraszam na aukcje: http://allegro.pl/zestaw1-i7-5960x-z170-oc-formula-z87-pro-gtx980ti-i6812347757.htmlhttp://allegro.pl/...
Witam, zestawkomputerowy jednostka centralna + monitor, klawiatura, głośniki, dwie myszki komputerowe + podkładka. Sprzedaję ponieważ ze względu na prace - kierowca zawodowy nie mam czasu z niego za bardzo korzystać, nie ma mnie po kilka tygodni w domu. Całość praktycznie stoi...
Witam,Przymierzam się do kupna PCeta do gier za ~3000zł. Jestem zielony jeśli chodzi o te sprawy, więc szukałem dobrego rozwiązania w internecie. Znalazłem pewny zestaw i dodałem do niego parę rzeczy od siebie (ssd,chłodzenie,napęd optyczny). Chciałbym wiedzieć czy taki zestaw wystarczy: Konfiguracja...
Cześć, Planuję zmienić komputer, i złożyłem sobie taki zestaw na stronie morele:http://www.morele.net/komputery/podzespoly-komputerowe/procesory-45/0.00,0.00,,,,,,,,,6502O1021759/1/?konfigurator=konfigurator-zestawu-komputerowego#configurator Procesor Intel...