Tak chciałem to profilaktycznie sprawdzić czy czegoś nie mam na dysku. Dysk sprawdziłem nic się z nim nie dzieje :( W ten sposób są również identyfikowane czytniki kart, czy nawet pamięci flash i tego będzie tyczył ten błąd. Widać coś u mnie? 19:32:10.0504 3880 TDSS rootkit removing tool 2.8.16.0 Feb 11 2013 18:50:4219:32:10.0814 3880...
OTL.txt OTL logfile created on: 2013-07-03 16:55:38 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Tomek\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.10.9200.16614)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd1,97 Gb Total Physical Memory | 0,83 Gb Available Physical...
jak w temacie przed chwilą uruchomiło mi się z CMD jakaś dziwna rzecz, tzn "dodatkowe opcje gadu-gadu.exe nie wiem czy zdąrzyło się zainstalować ale jakby ktoś zernkął w logi to bm bym wdzięczny.OTL logfile created on: 2013-07-31 15:53:31 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = D:\pobrane64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet...
Jezeli chodzi o AdwCleaner juz czytalam, korzystalam i powywalam to co trzeba bylo i w sumie nic sie nie zmienilo a reszte przesyłam tutaj:Additional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x86) Version: 31-10-2013Ran by Aneta at 2013-11-09 23:56:37Running from D:\ProgramyBoot Mode:...
1.Toshiba NB250-101 Atom N4551024 MB RAMWindows 7 Starter+Dysk SSD Kingston SSDNOW 100 V+ 96GBStan Dobry wszystko sprawne. Jedynie wizualnie rysy z zewnątrz oraz brak śróbek do dolnej klapki + brak kilku naklejek :) Z powodu zmiany dysku recorvery brak mogę dołączyć płytkę z której wersje starter można zainstalować. Nie wiem czy wymiana dysku...
Witam, chcę kupić sobie komputer stacjonarny, najbardziej wymagającą grą która by była na nim odpalana to będzie właśnie The sims 3 + dodatki - nie musi też to być na najwyższych ustawieniach. Więc nie potrzebuję jakiegoś wypasionego komputera, może być używany. W związku z tym na allegro mam 3 typy podam linki oraz dane (bo aukcjie kiedyś wygasną a temat może być dla kogos przydatny). Tak...
Witajcie, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajrzałem tutaj przypadkowo podczas przeglądania for internetowych. A więc zaczynajmy !1. Czym są pamięci RAM ? Jest to tzw. pamięć operacyjna w której programy typu: (Windows/Linux , przeglądarki, gry, komunikatory, dokumenty i inne) przechowują pliki, do których procesor ma szybki dostęp, znacznie szybszy niż w wypadku dysku stałego - dysku...
Hej!Znowu ja. Już miałem gotowy zestaw do zakupu, gdy w ostatniej chwili pojawił się niespodziewany przypływ gotówki. Dzięki temu mogłem podnieść budżet do 4200 zł (nieprzekraczalna granica – 4300 zł). Zdecydowałem się, więc, że po raz pierwszy spróbuję OC.To oznacza, że mój zestaw muszę wywrócić do góry nogami :)Aktualnie prezentuje się on tak:Płyta główna: Gigabyte GA-Z87X-OC [369zł + 20zł...
Witam wszystkich.Chciałbym wymienić co nieco w swoim dosyć już leciwym sprzęcie komputerowym. Niedawno ukazała się nowa odsłona mojej ukochanej gry piłkarskiej Pro Evolution Soccer. Niestety mój komputer ledwo wyświetla grę na najniższych detalach. Trochę się zdziwiłem bo poprzednia wersja gry śmigała jak ta lala. Chciałbym aby to samo działo się z nowym Pes-em 2014, lecz jak najmniejszym...
Witam serdecznie!Chciałabym prosić o pomoc w rozszyfrowaniu problemu z moją kartą graficzną. Oto specyfikacje:- Nvidia GeForce GTS 450 1024 MB GDDR5- PCI- płyta główna ASRock 880GXH/USB3- zasilacz Hipro HP-D4802RWR2 430 W Zacznę od początku. W lipcu podczas burzy uderzył gdzieś piorun. Ponoć gdzieś w linię telefoniczną, gdyż spaliło u mnie telefon i...
Witam Mam taki problem ostatnio zasilacz zaczoł sprawiać problemy bylo czuć spalenizne i nie krecił się wiatraczek więc stwierdziłam, że jego żywot dobiegł końca i postanowiłam zakupić nowy stary miał 450W nowy ma obecnie 500W i problem jest tego typu, że po podłaczeniu zasilacza nic się nie uruchamia komputer jest całkiem martwy, więc prawdopodobnie poszła płyta główna i teraz mam nie...
Witam . Potrzebuję Waszej pomocy w rozwiązaniu pewnego problemu . Nie jestem specjalistą w dziedzinie komputerów ;P dlatego wolę poprostu zasięgnąć rad fachowców . Za pomoc od razu , z góry dziękuję! Mój problem polega głównie na tym że od niedawna mam problemy z przegrzewaniem się mojego komputera . Druga sprawa to jakieś dziwne dla mnie paramtry tej pamięci ram oraz napięć itp . Komputer...
Witam,Mam problem z uruchamianiem komputera.Od pewnego czasu nie zawsze da się włączyć komputer.Po wciśnięciu przycisku Power, PC niby się uruchamia, wentylatory pracują.Przycisk Power normalnie jest podświetlany, niestety w tym momencie nie świeci się.Na płycie głównej świeci się tylko jedna z czterech diod i nie ma obrazu na monitorze.Nie da się...