Skocz do zawartości

ładowanie baterii lenovo g570

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: ładowanie baterii lenovo g570

Jaka bateria do Samsung R520

Nie grzeb nic już z tą baterią. Niuanse w jej pojemności wynikają z różnych przyczyn i nie zawsze 7700MAh to dokładnie ta liczba. Zaufałeś programowi freeware, który nie daje żadnej gwarancji prawidłowości wyświetlanych wyników i masz nauczkę ;)W hibernacji masz dokładnie zapisanie stanu procesów na dysk, a następnie wyłączenie laptopa. W trybie uśpienia...
  • Notebooki
  • napisane 05 08 2013 13:06
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 2881

FAQ dotyczące częstych problemów ze sprzętem i system WinXP

Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
  • Porady Windows
  • napisane 25 02 2008 19:17
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 41703

Jak odpowiednio 1 raz formatowac baterie w nowym laptopie ??

no tak, ale cyz pryzpadkiem zaraz po wlozeniu nowej baterii nie nalezy jej formatowac 12h ?Podobno formatuje sie analogicznie jak baterie do komorek.A kupujac niedawno baterie do komórki mialem taka instrukcje:"Pierwsza czynnosc po wlozeniu ...
  • Archiwum
  • napisane 05 11 2006 01:37
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 18324

Mini test Lenovo Z565

Stało się! Po długich namyslach, analizach, porównaniach stałem się posiadaczem notebooka firmy Lenovo. Model Z565. Kupilem go w Alsen w cenie 1998zł. Postaram się opisać go w miarę krótko. Ot, taka mini recenzja.Wydajność na wysokim poziomieSercem notebooka jest procesor firmy AMD – model Turion II Dual-Core Mobile P540. Dzięki zastosowaniu...

Jak najlepiej oszczędzać baterię

Odnośnie baterii montowanych między innymi w ThinkPadach to producent zaleca takie ustawienia w celu wydłużenia życia baterii:Laptop przenośnyW ustawieniach programu do zarządzania energią np. Lenovo Power Manager Battery Maintenance zmieniamy: ...
  • Notebooki
  • napisane 17 09 2007 13:32
  • Odpowiedzi: 27
  • Wyświetlenia: 149189

Bateria w laptopie

Ja traktuję baterię jako UPS. Ważniejszy jest rodzaj ogniw użyty w baterii niż samo jej użytkowanie.Np. miałem 3 letniego lenovo x230T z oryginalną baterią, która trzymała 3h. Kupiłem drugą ale zamiennik, który nie dość, że trzymał...
  • Notebooki
  • napisane 08 12 2016 20:02
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 16793

Problem z laptopem lenovo y580

Witam , mam taki dziwny problem z laptopem lenovo ideapad y580 a mianowicie gdy używam laptopa na baterii i wyładuje baterie do zera i podłączam do prądu w celu naładowania baterii to w grach typu fps...
  • Notebooki
  • napisane 04 02 2015 13:30
  • Wyświetlenia: 3222

[problem] z poprawnym uruchomieniem Windows7 po restarcie.

Witam serdecznie,dwa tygodnie temu zainstalowałem Windowsa 7 i wszystko działało zupełnie bez zarzutu.Wczoraj zostawiłem komputer na zasilaniu z baterii i bateria się rozładowala całkowicie. W wyniku tego komputer się uśpił/zahibernował (nie wiem dokładnie). Nie mogłem go wybudzić (wciąż czarny ekran, choć raczej był...
  • Windows 7
  • napisane 09 09 2012 14:34
  • Odpowiedzi: 9
  • Wyświetlenia: 16025

Jak najlepiej oszczędzać baterię

ŁAP: Sprawdzanie poziomu baterii w laptopie i lokalizacja błędów zarządzania energią Windows Administracja, Administracja, Laptopy porady Tweaks.plNie wiem jakiego masz laptopa, ale np. Lenovo do odczytywania informacji o stanie baterii ma własną aplikację, która pokazuje...
  • Notebooki
  • napisane 17 09 2007 13:32
  • Odpowiedzi: 27
  • Wyświetlenia: 149189

Spis wszystkich poradników

Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja Microsoft Windows SevenWyłączanie komunikatu...
  • Porady Windows
  • napisane 28 09 2010 16:50
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 32846

Czarny ekran podczas instalacji Windows XP

Kupiłem nowy laptop Lenovo IdePad Z710core i3 4000, 4gb ramu ddr3, dedykowana karta graficzna gt 745m, dysk twardy 1T + 8GB ssd (dysk twardy to hybryda)W laptopie nie jest zainstalowany windows, tylko DOS. Problem polega na tym że po włożeniu płyty XP (oryginalna), uruchamia się proces ładowania plików...
  • Windows XP
  • napisane 29 10 2014 15:32
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 8131

Zawieszanie laptopa Lenovo G570 Windows 10

Witam, od momentu aktualizacji systemu z Windowsa 7 do Windowsa 10 zaczął mi się zawieszać laptop którym jest Lenovo G570 z dyskiem SSD Samsung, procesorem I-5 i 8gb pamięciZawiesza się podczas włączania, w czasie pracy, zaraz po wybudzeniu, jest to nieregularne i może zawiesić się raz po...

Ekran w laptopie gaśnie, komputer się zawiesza !

Co rozumiesz pod pojęciem gaśnie? Wyświetla się obraz, ale nie ma podświetlenia czy zawiesza się całkowicie?Jak chcesz wykluczyć winę softu to zrób tak:zostaw laptopa na 24h w BIOSie (klawisz Del lub F2 podczas startu komputera).. i sprawdź czy się nie zawiesi, albo "zgaśnie" ekran,włącz system Windows i wyłącz wszystkie pierdoły w Autostarcie , następnie wybierz zakładkę Usługi, zaznacz...

Lenovo IdeaPad Y700-17ISK + akcesoria BCM

Link do licytacji na allegro: http://allegro.pl/lenovo-ideapad-y700-17isk-akcesoria-bcm-i6645593407.html Witam. Mam na sprzedaż ciekawy zestaw dla graczy. Co sprzedaję? 1. Laptop: Lenovo IdeaPad Y700-17ISK. 2. Podkładka pod mysz: Lenovo Y...
  • Giełda
  • napisane 21 12 2016 18:23
  • Wyświetlenia: 2228