Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
Ostatnio dosyć nieregularnie wyskakuje mi blue screen z błędem 0x7f (0 0 0 0) bez żadnego dodatkowego komunikatu.Zrobiłem memtesta korzystając z pld rescue cd oraz chkdsk dysku c:\ Nic nie wykazały.Załączam logi z OTL i proszę o pomoc:OTL logfile created on: 2012-05-31 11:22:36 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.44.0 Folder = g:\Moje dokumenty\DownloadsWindows XP Professional...
Witam!model:6021operator :plusimei:357080009409005prosze o wygenerowanie kodu gdyż te co posiadam nie dzialaja#pw+709 410 120 754 434+1#Witam, proszę o pomoc w zdjęciu simlockaNokia 6020IMEI: 358351002422207Sieć: ERAi prosze od razu powiedzcie mi jak mam wpisac ten kod, jak widze ze sa literki PW to jak mam je zrobic ? Te literki bo to pewnie w trybie...
Witam!Miał ktoś z Was kiedyś do czynienia z tym modelem?Kupiłem używany model z blokadą, kupiłem kartę x-sim, po włożeniu do niego karty sim wszystko było dobrze z tym że jak chciałem korzystać z tego telefonu na innej karcie, żadnej nie przyjmował i pracuje tylko na jednej. Żeby było ciekawie, kiedy chce przełożyć kartę z lg do samsunga sgh i600...
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 i J7001 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 *...
Nie chciałbym tutaj uprawiać jakiejś kryptoreklamy...Ja szukałem na chybił trafił w google, na ebay'u. Jest wiele ofert. Jedną z nich jest np. Multi-Com z siedzibą w Kolbuszowej. Na googlu łatwo znaleźć ich stronę. Zaryzykowałem. Szybko, sprawnie, stan realizacji zamówienia na bieżąco mogłem sprawdzić. Dostałem fakturę na adres domowy, a na maila dwa kody. Na maile z pytaniami odpowiadali...
Witam! Ma ktoś sposób na ściągnięciesimlocka z samsunga sgh-z400?? Z góry dzięki. termitekNa Tweaksie jest program, który generuje kody za pomocą których usuniesz simlocka z telefonu.
Witam! Ma ktoś sposób na ściągnięciesimlocka z samsunga sgh-z400?? Z góry dzięki. termitekJa mam idz do Pana (czyt. komisu) i tam ci zdejma simlocka z telefonu. Koszt 30 pln telefon bedzie smigal w sieci jakiej sobie wymarzysz
Witam. Awiec chcial bym was prosic o pomoc dotyczaca sciagnieciasimlocka z samsung gt s5620 (Monte). Moze macie jakis program lub kod do sciagnieciasimlocka z tego telefonu? z gory dzieki .